Благає про допомогу: Меган Маркл забула про гордість і звернулася до Кейт Міддлтон

Над принцом Гаррі та Меган Маркл нависла загроза позбавлення титулів. Річ у тому, що король Чарльз III збирається влаштувати скорочення серед працюючих членів своєї родини. Він має намір забрати титули у тих, хто нічого не робить для монархії. Зрозуміло, що герцоги Сассекські, які відмовилися від королівських обов’язків у 2020 році, стоять першими в списку. Мало того, Гаррі та Меган не тільки не працюють для Британії, але й завдають шкоди сім’ї своїми регулярними скандальними заявами.

Відомо, що в Америці інтерес до герцогів будується лише на їхньому статусі. Тому тепер Маркл особливо стурбована втратою популярності. Страх втратити попит настільки великий, що дружина принца готова переступити через свою гордість і звернутися за допомогою до Кейт Міддлтон.

Кейт, потрібна твоя допомога. Фото: Getty Images

Кейт, потрібна твоя допомога. Фото: Getty Images

Як розповіли інсайдери New York Post, Меган відсунула убік усі свої образи та вже зв’язалася із родичами чоловіка. Маркл таємно попросила онкохвору принцесу стати на її бік, коли король почне процес скорочення в сім’ї.

«Меган довелося наступити на горло своєї власної гордості. Меган рухає любов до Гаррі, вона бачить, в якому становищі опинився її чоловік. Тому вона таємно запропонувала Кейт перемир’я, буквально благаючи її про допомогу», – каже джерело.

Пропоную перемир'я. Фото: Getty Images

Пропоную перемир’я. Фото: Getty Images

Він також додав, що друзі Меган все частіше говорять про те, як вона шкодує про конфлікт, що стався з королівською сім’єю:

«Вона ніколи не хотіла нашкодити Кейт та іншим членам сім’ї».

За словами інсайдера, Маркл готова поговорити з усіма членами родини Гаррі. Однак інша сторона зовсім не налаштована на бесіду після того, як вони дізналися про себе багато нового з мемуарів принца.

Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: Getty Images

Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: Getty Images

Нагадаємо, у своїй книзі «Запасний» Гаррі виніс дуже багато особистого на загальний огляд. У тому числі він опублікував листування своєї дружини з Кейт напередодні весілля у 2018 році. Багато хто знав про сварку Маркл і Міддлтон через довгу сукню Шарлотти, але принц вперше розкрив усі деталі конфлікту.

У мемуарах принц стверджував, що Кейт була незадоволена тим вбранням принцеси, яке підібрала Меган.

«Її сукня надто велика, надто довга і надто мішкувата. Вона розплакалася, коли міряла її вдома», – писала в повідомленнях Мідлтон.

У відповідь Меган запропонувала дружині принца Вільяма самій віднести сукню дочки до кравця.

Кейт та Шарлотта. Фото: Getty Images

Кейт та Шарлотта. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *