Батько покійної Емі Вайнгауз накинувся на її найкращих подруг

18 червня 2011 року у Белграді відбувся останній концерт Емі Вайнгауз. Через місяць зірка була знайдена мертвою у своїй квартирі у Лондоні. Цей концерт став сумно відомий, тому що тоді вже було ясно, що артистка не справляється із залежністю і важко може продовжувати концертну діяльність. Попри те, що фанати сподівалися, що Емі ще повернеться на сцену, 23 липня вона померла від серцевого нападу, спричиненого алкогольною інтоксикацією.

Проте концерт у Сербії став причиною серйозної суперечки між батьком співачки та її друзями. На останньому виступі Вайнгауз була одягнена в облягаючу сукню з бамбуковим принтом, з коханням створене і пошите одним із її найближчих друзів. Наомі Перрі була подругою і стилістом Емі протягом шести років, і це лимонно-чорне вбрання мало стати чимось на кшталт сторінки нового життя для 27-річної співачки, адже тоді вона щойно вийшла з реабілітаційного центру і з нетерпінням чекала на майбутнє. За словами Наомі, сукня символізувала нові починання.

Останній виступ артистки

Останній виступ артистки

Тепер сукня, яка назавжди асоціюватиметься з трагедією, знаходиться в центрі ще більшої суперечки з приводу її продажу, оскільки Наомі та ще одна з найближчих подруг Емі, Катріона Горлі, виявилися втягнутими в запеклу судову тяганину з батьком Емі, 73-річним Мітчем Вайнгаузом. Він найняв адвокатів і подав документи до Високого суду, щоб спробувати повернути гроші, які подруги зірки заробили, коли сукня була продана в Беверлі-Хіллз три роки тому за приголомшливу суму у 240 тис. дол.

Мітч Вайнгауз із дочкою

Мітч Вайнгауз із дочкою

Дві дівчини були колишніми сусідками Емі по квартирі в Лондоні та підтримували її у боротьбі із залежністю, про що докладно розказано у документальному фільмі 2021 року «Емі». Вони були частиною найближчого оточення співачки, і сам Мітч визнавав їхній тісний зв’язок.

«Катріона та Емі були сестрами. Вони були чимось більшим, ніж просто найкращими друзями», – сказав він в інтерв’ю BBC.

Наомі Перрі

Наомі Перрі

Наомі та Катріона наполягають, що їхня покійна подруга щедро ділилася за життя різними речами, включаючи ту знамениту сукню. Вони заявляють, що здивовані та розгнівані тим, що одяг поставив їх у таку стресову ситуацію, яка може розорити їх, якщо суд визнає перемогу Мітча Вайнгауза.

Катріона Горлі

Катріона Горлі

«На жаль, боротьба з Мітчем протягом останніх кількох років виснажила наші фінансові резерви: майже 100 тисяч фунтів стерлінгів вже витрачено на юридичні витрати. Заплановані витрати зростуть до 250 000 фунтів стерлінгів, якщо справа дійде до суду. Це сума, яка набагато перевищує наші можливості», – цитує The Sun слова подруг артистки.

Наомі та Катріона створили сторінку в Мережі, на якій оголосили про збирання грошей.

«Це нечесна боротьба. Щоб очистити наші імена, нам потрібна ваша допомога», – написали дівчата.

Загалом за одну ніч їм вдалося зібрати понад 15 тисяч фунтів стерлінгів.

Боротьба навколо пам'яті співачки триває

Боротьба навколо пам’яті співачки триває

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *