Барбра Стрейзанд змусила розплакатися Дженніфер Еністон та Енн Гетевей

Нещодавно відбулася церемонія вручення премії SAG Awards, яку Гільдія кіноакторів присуджує США за фільми та телевізійні серіали. У фіналі заходу була відзначена Барбра Стрейзанд – за особливі досягнення у кінематографі за більш ніж 60-річну кар’єру. Вручити нагороду 81-річній актрисі довірили Бредлі Куперу та Дженніфер Еністон, яка відкрито називала себе фанаткою Барбри.

Зірка серіалу «Друзі» нагадала присутнім, що співачка дала свій перший концерт у 1963 році на цій же сцені в Лос-Анджелесі, де й проходила церемонія вручення нагород SAG Awards.

Еністон також згадала про дебютну роль Стрейзанд у мюзиклі «Смішна дівчинка», за яку та отримала «Оскар». Акторка стала і першою жінкою, яка отримала «Золотий глобус» за режисуру – фільм «Йентл». Бредлі Купер теж невипадково опинився на одній сцені з актрисами: його фільм «Зірка народилася» – це версія стрічки 1976 року, за яку Барбра отримала свій другий «Оскар».

Барбра Стрейзанд, Дженніфер Еністон та Бредлі Купер

Барбра Стрейзанд, Дженніфер Еністон та Бредлі Купер

Стрейзанд промовила неймовірно зворушливу і пронизливу промову зі сцени. Вона наголосила, що мріяла стати актрисою ще з підліткового віку, коли сиділа у своїй кімнаті у Брукліні з морозивом та дивилася кіножурнал.

«Я хотіла зніматися в кіно, хоч знала, що не схожа на інших жінок на екрані. Моя мама казала: “Тобі краще навчитися друкувати», але я не послухалася. У якомусь сенсі мені дуже пощастило”», – заявила Барбра.

Я хотіла зніматися в кіно

Я хотіла зніматися в кіно

Вона з гумором зазначила, що ця нагорода особлива ще й з тієї причини, що про її отримання було відомо заздалегідь.

«Не обов’язково сидіти там і корчитися у сумнівах. І зовсім необов’язково робити щасливе обличчя і вимовляти: “Я так рада програти!”», – резюмувала актриса.

Енн Гетевей емоційно відреагувала на промову колеги. Вона витирала сльози, перебуваючи в залі для глядачів, уважно вслухаючись у кожне слово зі сцени.

Енн Гетевей

Енн Гетевей

Як Барбра Стрейзанд похвалилася вишиванкою

Українське походження Барбри Стрейзанд – це не новина. Однак знаменита акторка та співачка любить наголошувати на цьому факті. У травні 2023 року Стрейзанд отримала у подарунок від фандрейзингової платформи UNITED24 вишиванку і запропонувала всім охочим виграти таку саму. Щоб взяти участь у розіграші, потрібно зробити пожертву на відновлення школи у селі Бузова.

«Отримала гарну вишиванку від UNITED24. На цій вишиванці можна побачити візерунки Тернопільської області – звідти родом мої бабуся та дідусь по батьківській лінії. Таку ж можна виграти, пожертвувавши на реконструкцію школи у селі Бузова. Допоможемо українським дітям повернутися до школи», – написала акторка у Фейсбуці.

Стрейзанд та її вишиванка

Стрейзанд та її вишиванка

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *