Багато хто думав – це випадкова інтрижка: інсайдер злив тонкощі роману Бредлі Купера і Джіджі Хадід

Зв’язок голлівудських зірок багато хто вважав інтрижкою або піар-романом, і пророкували цій історії недовгу долю. Однак Джіджі та Бредлі досі разом і зараз, як кажуть у їхньому оточенні, ближче, ніж будь-коли. Інсайдер зазначив, що стосунки пари, різниця у віці якої становить 20 років, прогресували й тепер стали дуже серйозними.

Іншими словами, за десять місяців близьке знайомство Хадід та Купера переросло у повноцінні стосунки.

«Вони щасливі. Попри щільний графік обох, Джіджі та Бредлі вдається проводити час разом, і вони насолоджуються одне одним. Я не був певен, що це було щось інше, ніж випадкова інтрижка, коли це почалося. Але це стало серйознішим», – зазначив інсайдер.

Вони щасливі. Фото: Getty Images

Вони щасливі. Фото: Getty Images

В оточенні пари повідомили, що Хадід захоплювалася Купером і була закохана в нього ще до того, як вони почали зустрічатися.

«Зараз у них гарне, повноцінне соціальне життя і вони справді задоволені. Враховуючи, наскільки обидва зайняті роботою та сім’єю, їм вдалося зберегти романтику в силі. Вони мали солідний старт, і з того часу все розвивалося. Кожен захоплюється успіхом іншого, і вони мають спільні теми – це їхні діти. Вони говорять про серйозні речі, але багато жартують. Джіджі та Бредлі зробили свої стосунки пріоритетом у своєму насиченому житті», – заявило джерело.

Джіджі Хадід. Фото: Getty Images

Джіджі Хадід. Фото: Getty Images

Номінанта на премію «Оскар» та зірку світових подіумів поєднують батьківські обов’язки – Купер є батьком 7-річної доньки Леї від 38-річної топмоделі Ірини Шейк, Хадід виховує 3-річну дочку Хай від 31-річного музиканта Зейна Маліка.

До речі, саме Ірина Шейк познайомила колишнього коханого з Джіджі Хадід. У січні 2024 року зірки підтвердили роман, коли їх помітили на прогулянці. З того часу Джіджі та Бредлі з’являються разом зі сталістю, якій можна позаздрити – їх бачили на фестивалі BottleRock у Напі, на концерті Тейлор Свіфт у Парижі.

Бредлі Купер. Фото: Getty Images

Бредлі Купер. Фото: Getty Images

У червні закохані влаштували романтичне побачення у ресторані Tribeca Forgione у Нью-Йорку. За столиком в елітному закладі, заповненому відвідувачами, вони не приховували своїх почуттів – обіймалися та цілувалися. Бредлі купив будинок неподалік сімейного особняка подруги в Пенсільванії. Резиденція знаходиться по сусідству з фермою мами Джіджі Іоланди Хадід вартістю 4 мільйони доларів у Нью-Хоуп.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *