Авторка хіта Гопак Юлія Лущинська: Знайомий тренер написав, що мені треба відрубати голову

Співачка Юлія Лущинська стала відомою дуже швидко – після виходу пісні «Гопак». Тільки ця популярність виявилася зі знаком мінус. І це був лише початок. Згодом артистка пережила чергову хвилю хейту, коли оголосила у соцмережах про свою вагітність. Після народження доньки, в принципі, мало що змінилося. Окрім ставлення Юлії до хейту. Про все це співачка розповіла в інтерв’ю телеканалу «Дім».

Я пам’ятаю, як дуже сильно на тебе кидалися після «Гопака». Хто ці хейтери? На що вони спроможні? Чергова хвиля піднялася, коли ти оголосила про свою вагітність.

«Люди писали, що від її співу в неї буде викидень. Або писали: чому ця дитина обрала таку маму, треба робити аборт. Після цього я взагалі перестала заходити в Тік Ток й читати коментарі. В країні війна, ти й без того нервуєш, а тут мені ще таке доповнення. Одного разу я, вже вагітна, йшла по торговельному центру і мені щось кричали про гопак. В нас немає закону, який захищає від хейту. Вони ж мене не побили, фізично нічого не зробили, а за образи статті немає».

В нас немає закону, який захищає від хейту

В нас немає закону, який захищає від хейту

Чому люди такі злі? Чому в них вистачає сміливості робити таке?

«Якщо чесно, я сама шокована. Я не знаю, як це пояснити. Лілія Ребрик, коли завагітніла третьою дитиною, написала про це. Коли я зайшла в коментарі, це також був шок. Мене хейтили за “Гопака”, а Лілю за що? В неї класний проєкт, вона працює на Україну. Або Світлана Тарабарова. Коли вони продавали будинок, їх теж почали хейтити. Навіть за це».

Лілія Ребрик з дочкою Аделіною

Лілія Ребрик з дочкою Аделіною

А Злату Огнєвич хейтять за те, що вона досі не народила. Ти уявляєш собі образ цього хейтера?

«Не уявляю. Але я декількох людей знала особисто. Люди, яким я допомагала, писали, що мені треба голову відрубати. Колись я тренувалася в спортзалі, ми дружили з тренером, ходили гуляти. Потім наші шляхи розійшлися: я поїхала в Київ, він залишився в Дніпрі, і він пішов воювати. Я про це не знала. І він мені почав писати, що мені треба голову відрубати. Він звинувачував мене, що я хайплюся на війні, запитував, що я зробила для пацанів. Хоча у моїх батьків є свій благодійний фонд. І я не розуміла, за що мені ці погрози. Мені радили змиритися з цим, мовляв, це плата за публічність, але я не згодна».

Юлія з батьком

Юлія з батьком

Ти часто плачеш зараз? У тебе бувають зриви та що стає причиною?

«Зараз стало ще важче, ніж було раніше. Тому що кожна вагітна жінка після пологів переживає важкий період. Чому це відбувається? У мене, наприклад, є дуже багато змін навіть у зовнішньому вигляді. Плюс багато змін в організмі. Плюс навантаження на спину, тому що дитина практично весь час на руках. В кінці дня у мене сльози з’являються мимоволі. Просто від постійного болю. На хейт я зараз реагую менше, більше концентруюся на собі, на дитині, на родині. І на творчості».

Сльози з’являються мимоволі

Сльози з’являються мимоволі

Ти особливо для себе прийняла своє тіло?

«Мені важко це дається насправді. Інколи сильно накриває, тому що я розумію, що вже не буде, як було. Я планую зайнятися спортом, форми я зможу привести до ладу. Але розтяжки повністю не прибираються. Груди не повернуться до колишнього стану».

Як раніше вже не буде

Як раніше вже не буде

Чи є підтримка тебе всередині українського шоубізнесу? Бо тема хейту стосується не тільки тебе. Зараз ллється бруд абсолютно на всіх.

«Я вважала, що підтримки буде більше і дійсно вийде підняти цю тему. Але, на жаль, поки що цього не сталося. Багато хто відгукувався, але й багато хто мовчить».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *