Астрологи назвали три знаки зодіаку, які постійно зляться

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які постійно зляться і можуть вибухнути на рівному місці.

Про них розповіла астролог Сьюзан Тейлор.

Овен

Ці люди перебувають під заступництвом войовничого Марса, вони активні та творчі. Овен імпульсивний і нетерплячий, не переносить очікування і схильний спочатку діяти, а потім думати. Навколишні страждають від спалахів гніву представників знаку. Щоб тримати в вузді власну вдачу, Овну потрібно займатися спортом і вчитися розслаблятися.

Скорпіон

Скорпіонами керують Плутон та Марс. Вони не тільки роблять необдумані вчинки і різкі, але здатні на справжню підлість. Представники знаку із задоволенням та витончено знищують своїх ворогів. Вони безстрашні і безтактні. Допомогти керувати своєю сильною енергетикою та направити її у позитивне русло допоможуть заняття бойовими мистецтвами.

Водолій

Ці люди – першопрохідники, вони не задовольняються існуючими відповідями, а шукають свої. Схильні висміювати та ставити під сумнів чужу думку. Водолій завжди робить виключно те, що сам вважає правильним, а не те, на що чекають від нього оточуючі. Зберігати душевну рівновагу представникам знаку можуть допомогти подорожі та медитації.

Топ-новини зараз:
• ЗСУ відбили атаку на Вуглегірську ТЕС: вечірнє зведення Генштабу
• З українців нахабно вимагають двічі заплатити за газ
• У ЗСУ розповіли про нові бойові втрати військ РФ
• Російські війська намагалися скинути бомби на Зміїний – ОК Південь

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *