Астрологи назвали “чоловічі” знаки зодіаку, які не зможуть стати зразковими сім’янинами

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які навряд чи колись стануть зразковими сім’янинами. На першому місці у них вони самі, потім кар’єра, друзі і розваги і десь на 20 місці тільки стосунки.

Стрілець

Стрільці – це незалежні чоловіки, які навіть не думають про стосунки. Вони наполегливо будують кар’єру, звертаючи уваги тільки на свої бажання і цілі. А ось свобода для нього перш за все. Тому пов’язувати себе узами шлюбу, тим більше в юному віці, вони не стануть. Якщо ж Стрілець і одружується ближче до 40 років, то не факт, що він буде зразковим чоловіком.

Терези

Ці чоловіки дуже люблять красивих жінок. Чим більше, тим краще. З цього можна зробити висновок, що ви навряд чи будете його єдиною. Неповторною – може бути, але не єдиною. Астрологи переконані, що Терезам складно впоратися зі своєю тягою до прекрасної статі, тому вони будуть постійно зраджувати.

Водолій

Є якісь загальноприйняті норми сім’ї і стосунків, але ось у Водолія на все своє бачення. Те, що для вас нормально, для них може бути дивно. Якщо ж ви дуже хочете вийти заміж за Водолія, то доведеться гарненько попрацювати і постійно йти на компроміси. Але в таких стосунках ви можете втратити себе.

Топ-новини зараз:
• Удар по Харкову: є загиблі та поранені, в одному районі почалися пожежі
• Данілов повідомив, скільки HIMARS та схожих систем Україна отримала від США
• Вісім цивільних вже підірвалися: у Маріуполі окупанти набрали людей на розбір завалів комбінату ім. Ілліча
• На Слов'янському напрямку ЗСУ завдали ворогові втрат – Генштаб

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *