Аріана Гранде сповна заплатила за свої зраду і зруйновані сім’ї

Голлівудська зірка оформила розлучення з колишнім коханим після трьох років сімейного життя. Верховний суд Лос-Анджелеса ухвалив рішення про розірвання шлюбу. Це сталося за шість місяців після того, як співачка подала відповідні документи. Подружжя не має дітей, вони уклали дошлюбну угоду, що дозволило уникнути серйозних юридичних суперечок у зв’язку з поділом майна. В результаті розлучення швидко пройшло через судову систему.

Умови мирової угоди були підписані у жовтні 2023 року, колишнім закоханим залишилося лише почекати, перш ніж ухвала судді набуде чинності. Згідно з документами, Гранде здійснить одноразову виплату у розмірі 1 250 000 доларів колишньому чоловікові без будь-яких майбутніх аліментів. Вона також передасть йому половину виторгу від продажу їхнього будинку в Лос-Анджелесі та заплатить до 25 000 доларів як гонорар його адвокатам.

Гранде та Гомес

Гранде та Гомес

Пара почала зустрічатися у січні 2020 року та разом перебувала на карантині під час пандемії. Молоді люди одружилися, влаштувавши невелику приватну церемонію у будинку Аріани у Монтесіто 15 травня 2021 року. Про їхнє розставання було оголошено у липні 2023-го. Як і в переважній більшості розлучень у Каліфорнії, причиною розриву були вказані непримиренні розбіжності.

Аріана Гранде на Оскарі-2024

Аріана Гранде на Оскарі-2024

Проте насправді сімейне життя пари розладналося через службовий роман Аріани з 31-річним партнером по фільму «Зла: Частина перша» Ітаном Слейтером. Ці стосунки зруйнували також шлюб актора. Його дружина Ліллі Джей повідомила, що була спустошена, дізнавшись про зраду обранця. Ітан та Ліллі одружені з 2018-го, у пари є син, який з’явився на світ у серпні 2023 року. Слейтер теж уже подав документи на розлучення з Джей, проте в цьому випадку процес буде більш тривалим і складним через наявність спільної дитини.

Ітан Слейтер та Ліллі Джей

Ітан Слейтер та Ліллі Джей

Аріана та Ітан познайомилися у грудні 2022 року на британських зйомках екранізації популярного бродвейського мюзиклу. Артисти довгий час запевняли оточуючих, що їх пов’язує лише дружба. При цьому і Далтон Гомес, і вагітна Ліллі Джей неодноразово приїжджали до Лондона, щоб спробувати врятувати свої шлюби. Але пристрасть між Гранде і Слейтером у результаті таки призвела до краху колишніх стосунків.

Гранде зруйнувала дві сім'ї

Гранде зруйнувала дві сім’ї

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *