Анатоліч зачепив болючу тему і йому прилетіло: і за корупцію влади, і за ТЦК, і за відключення світла

Шоумен, телеведучий Анатолій Анатоліч не раз у своїх сторіз критикував, зокрема, мера Києва Віталія Кличка. У своєму новому дописі багатодітний зірковий батько зазначив, що українці хейтять владу, блогерів, зірок, ТЦК, президента, його самого, родичів, активістів, тобто, одне одного. З цього приводу 39-річний кум співачки Світлани Лободи написав емоційний пост.

Про це Інформатор-Україна дізнався з Instagram сторінки Анатолія Яцечка (справжнє ім’я шоумена). На титульне фото Толіч поставив знімок з росіянами, які тримають в руках триколор та дивляться трансляцію з диктатором Путіним.

Шоумен зазначив, що коли він пише щось хороше, то отримує хейт та звинувачення, мовляв, працює на владу. “Жодної комунікації в мене не має і не було”, – зазначив Толіч. Сучасний український медіапростір нагадує телеведучему російські Telegram-канали, де ніхто вже не хоче постити про хороше.

“Всі хочуть українського трешу. Так. Багато чого поганого відбувається в країні. Так. Провалена комунікація по мобілізації. Так. Є корупційні скандали. Особливо ганебно, коли це повʼязано з силами оборони. Але про корупцію не мовчать українські журналісти і суспільство. Є арешти. І є суди. Найстрашніше, що люди забули що відбувається. Як і ким це почалося. Хто розвʼязав цю війну. Через кого людей мобілізують, через кого немає світла, через кого змінилося життя кожного. Люди, ви реально збожеволіли, коли пишете що Україна не дає “нормально” жити?”, – зазначив Толіч.

Телеведучий запитав, чи забули українці хто наш ворог, який намагається знищити нашу країну. Толіч нагадав про Бучу та Маріуполь і не стримуватися – почав матюкатися.

“Я в ах*ї з більшості лідерів думок. Люди в шоці через підвищення цін на електроенергію. Чому всі просто забули, як два роки знищують ракетами енергетичну систему? Приплили, як казали колись на крейсері “Москва”. Ви забули кого треба нах слати?”, – підсумував Толіч.

Фрагмент публікації Анатоліча. Скриншот: Instagram/anatoliyanatolich

Фрагмент публікації Анатоліча. Скриншот: Instagram/anatoliyanatolich

Реакція на відвертий крик душі Толіча в коментарях була різною. Лише два представники українського шоу-бізнесу відповіли телеведучому. Але лайки поставили новоспечений герой шоу “Холостяк”, ветеран війни Олександр Терен, телеведучі Олександр Педан, Олексій Суханов, акторка Наталка Денисенко, нардеп Жан Беленюк, співачка Анна Добриднєва.

  • Толіч! Це синдром забудькуватості – пам’ятаю і чую лише те, що хочу. Причинно-наслідкові звʼязки і їх побудова в голові – це вміння не для всіх. І ті хто вміють, в соцмережах бувають рідко. Тому не парся і роби своє – в тебе гарно виходить, – зазначив телеведучий, адвокат Ярослав Куц.
  • Зрада зрадонька, – написала співачка Оля Полякова.

До речі, Поляковій в коментарях прилетіло, мовляв, зірка не живе звичним життям і не розуміє біль більшості українців. Мовчати співачка не стала і у своєму стилі відповіла.

Перепалка Поляковоъ з користувачами соцмереж під дописом Толіча

Перепалка Полякової з користувачами соцмереж під дописом Толіча

Чимало користувачів соцмереж дорікнули Толічу, що він живе трохи іншим, на їхню думку, життям. Тому несправедливо, мовляв, з його боку критикувати земляків.

  • Чи лідери думок пам’ятають про ворога, коли знову перейшли на російську, тому що “какая разніца”? Блогери з Мальдів пам’ятають про ворога і мобілізацію яка для всіх, а не тільки для звичайних пекарів, електриків, працівників водоканалів і т.п? Не тим ви ці питання задаєте, як медійна особа, ой не тим.
  • Бо ви спокійно пересуваєтесь по місту по Україні, ходите в заклади, а наші чоловіки як пацюки робота-дім, навіть за місто відвідати батьків не можуть, тому й лють бере. Не знаю як в Києві, а в Одесі повне беззаконня. І це не TikTok пропаганда, це реальне життя.
  • Тобто “забули, хто ворог”? Висновок не вірний – і на сьогодні бомблять, і всі знають – хто. А те, що є внутрішній ворог, який також вбиває не гірше орків – пам’ятати теж треба.

Шоумен Анатолій Анатоліч

Шоумен Анатолій Анатоліч

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *