Альона пише в особисті, що через неї впали в ставках на Євробаченні: Джамала розставила всі крапки над I

Переможниця пісенного конкурсу “Євробачення 2016” співачка Джамала, яка буде в суботу, 11 травня, оголошувати бали членів національного журі у фіналі “Євробачення 2024” прокоментувала перший півфінал, який пройшов напередодні. У ньому українки Alyona Alyona та Jerry Heil змогли кваліфікуватися до фіналу. За словами Джамали, яка ось-ось народить третю дитину, вона пишається результатом української делегації.

Відповідне інтерв’ю 40-річна зірка “Євробачення” дала у прямому ефірі в національному телемарафоні “Єдині новини”.

“Ми єдина країна, яка завжди проходила у фінал. Але все одно хвилююче. Ви тільки уявіть, Австралія не пройшла. Країна, яка дійсно постачає музику у світ, яка є трендом. На жаль, Польща не пройшла, Молдова. А ми пройшли, і це дійсно дуже круто. Я пишаюсь, це досягнення дівчат і команди. Їм завжди все коментую в особисті повідомлення, після кожної репетиції. Вони на зв’язку зі мною з самого початку, з Нацвідбору. Насправді я знаю, що ще можна додати технічно, щоб дійсно нам не бути нижче другого місця. Але це супер секрет, який я буду казати їм тільки особисто”.

Джамала наголосила – вона рада, що Україна не відмовилась від участі в “Євробаченні”. Артистка вважає, що це прекрасна платформа для того, аби нагадати світу про війну в нашій країні. А результат – не дуже важливий. Співачка поділилась враженнями від прямої трансляції першого півфіналу “Євробачення 2024”.

“Люксембург здивував і що приємно – наш співвітчизник ставив номер (має на увазі Германа Нєнова. – Ред.). Пісня і дівчина сама дуже приємна, враження від неї. Португалія мені сподобалась, хлопець з Німеччини, класна пісня, потужна. Тобто є конкуренти“.

Представник Німеччини, співак Isaak

Представник Німеччини на “Євробаченні 2024”, співак Isaak

Джамала зізналась, що отримувала повідомлення від Alyona Alyona, яка хвилювалась через своє падіння під час репетиції. Тоді Україна втратила позиції в букмекерських прогнозах. Що дуже зачепило Альону Савренко (справжнє ім’я реперки).

“Альона мені пише в особисті: “Боже, я там впала на сцені і ми через це впали в букмекерських ставках”. Я кажу (хапається руками за голову. – Ред.): “Боже, Альона, не кажи мені цього. Ніколи не дивись букмекерські ставки, нічого не читай”. Конкурс “Євробачення” – така штука, в якій все це наводиться спеціально, але виконавець має виходити чистим, сповненим перемоги на сцену. А інакше не працює. Ніхто, повірте мені, не знає, жоден букмекер, не знає на сто відсотків. Тому я не рахуюся з цим”.

Втім, зауважила Джамала, багато чого буде залежати і від професійного журі в кожній країні. Саме це – 50 відсотків успіху на конкурсі. Інша половина балів – голосування глядачів.

“Хочу, щоб ми отримали високі бали від журі. Якщо це буде заспівано технічно недосконало, в нас будуть погані бали від журі. А ми теж маємо їх враховувати… Хочеться, щоб і журі за нас проголосувало. Бо ми будемо знову сваритися, чому за нас не голосують. Члени журі – це професіонали, музиканти або коло музичної індустрії люди, і ось тут вони прискіпливі. Там не заспівала, там беки торчать, ще щось. Вони розбирають пісню по кістках. І тому хочеться, щоб тут в нас теж було стовідсотково. Тому я за це і вболіваю: щоб ми і там отримали 50, і там 50”, – підсумувала Джамала. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *