Алек Болдвін із дружиною пішли шляхом сімейки Кардаш’ян: подивимося, хто крутіший

Алек Болдвін та його дружина Гіларія оголосили про запуск свого реаліті-шоу. Подружжя заявило, що хоче показати глядачам своє життя з сімома дітьми. 66-річний актор та його дружина вже оприлюднили перші кадри реаліті.

Алек та Гіларія почали з жарту про те, що в їхній сім’ї вже достатньо дітей. При цьому Болдвіни запевнили, що найбільше люблять знаходитися вдома в оточенні спадкоємців.

«Ми запрошуємо вас до нашої оселі, щоб випробувати злети й падіння, хороше, погане, дике і божевільне. Дім – це місце, де ми найбільше любимо бути», – заявив артист.

Алек Болдвін. Фото: Getty Images

Алек Болдвін. Фото: Getty Images

Шоу має вийти на великі екрани у 2025 році. Прихильники Болдвіна зраділи цій новині, проте деякі користувачі Мережі розкритикували проєкт багатодітного батька.

«Реаліті про сім’ю – це не те, що потрібно зараз»;
«На мою думку, ви обрали не надто правильний час»;
«Можливо, краще запустити проєкт пізніше», – висловилися блогери.

Актор із дружиною Гіларією. Фото: Getty Images

Актор із дружиною Гіларією. Фото: Getty Images

Критики звернули увагу на те, що зараз у житті володаря трьох «Золотих глобусів» не найпростіший період. У липні 2024 року Болдвін готується постати перед судом за звинуваченням у ненавмисному вбивстві операторки вестерну «Іржа» Галини Гатчинс. Жінка загинула 21 жовтня 2021 року.

Того дня Ханна Гутьєррес-Рід, яка відповідала за вогнепальну зброю на знімальному майданчику, переплутала патрони та дала Алеку бойовий патрон замість холостого. У результаті загинула операторка, а режисер кінострічки Джоел Соуз був поранений. Актору загрожує до 18 місяців ув’язнення у разі, якщо його вина буде доведена. Ханна Гутьєррес-Рід була засуджена до 18 місяців ув’язнення у квітні 2024 року. І саме цього місяця Алек Болдвін відновив зйомки вестерну «Іржа».

Ханна Гутьєррес-Рід у суді. Фото: Getty Images

Ханна Гутьєррес-Рід у суді. Фото: Getty Images

Сьогодні найвідомішим сімейним реаліті-шоу вважається шоу «Сімейство Кардаш’ян». Прем’єра реаліті відбулася 14 жовтня 2007 на телеканалі E! та тривало до 20 червня 2021 року. За час свого існування шоу неодноразово критикувалося за просування в маси концепції «знаменитий тим, що знаменитий», за придумані сюжетні лінії, за відсутність інтелектуальної складової. Водночас шоу неодноразово було відзначено кількома престижними телевізійними преміями.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *