А що неморального в тому, щоб відпочивати за кордоном: відомий телеведучий п’є коктейлі в Іспанії

Напередодні ведучий муніципального телеканалу “Київ” В’ячеслав Соломка розповідав у своїх сторіз, що повернувся з закордону та одразу повернувся до світських заходів в столиці. 35-річний шоумен відвідав конкурс краси та день народження одного з ресторанів Києва. Там він дав інтерв’ю журналістці Наталці Тур, яка поставила Соломці конкретні запитання на дві теми.

Про це Інформатор-Україна дізнався з нового випуску програми “Тур зірками”, який виходить на “Люкс ФМ”.

Наприкінці травня Соломка опублікував спільне фото зі своїм другом Всеволодом Захаровим. Чоловіки позували на камеру з коктейлями на тлі моря та круїзних лайнерів в Іспанії.

“Я стільки отримав хейту з цього приводу, при чому не зрозуміло чого. Виїхав я абсолютно легально. Ні в кого нічого не вкрав. Вибачте, не буду розкривати свою медичну книжку, тому що є медична таємниця. Але, є причини, на жаль, які дають мені можливість виїздити за кордон. Я там працював. У нас була серія благодійних заходів для українців, які проживають в Іспанії. Ми зібрали гроші на декілька автівок”.

За словами Соломки спочатку він поїхав до Іспанії відпочивати до друга, який є багатодітним батьком. А коли вже там дізналися, що телеведучий приїжджає – запросили взяти участь в заходах. В’ячеслав наголосив – він нічого з цього не заробив, але зробив хороші справи.

В'ячеслав Соломка з другом за кордоном. Фото: Instagram/v_solomka

В’ячеслав Соломка з другом за кордоном. Фото: Instagram/v_solomka

Наталка Тур поцікавилась, чи комфортно Соломці за моральними цінностями відпочивати за кордоном у той час, як більшість чоловіків не можуть собі цього дозволити. На деякий час В’ячеслав задумався і відповів:

“А що неморального в тому, щоб відпочивати за кордоном? Я про адекватність. Що аморального в тому, що людина з’їздила за кордон і повернулась. Ну, мабуть, якби мені було б некомфортно, я не виїздив”, – відповів Соломка.

Зазначимо, на початку грудня Соломка також був за кордоном. Тоді він публікував в соцмережах, як відпочиває на концерті Мадонни в Амстердамі (Нідерланди)під час її масштабного туру.

@v_solomka #madonna #amsterdam #celebrationtour ♬ оригинальный звук – Вячеслав Соломка

Також Тур підняла другу тему, яку часто обговорюють в суспільстві, особливо після початку повномасштабної війни. Наталка зауважила, що часто перетинається з Соломкою на різних заходах і чує, що в повсякденному житті той продовжує спілкуватися російською. Вона запитала, чому телеведучий не переходить повністю на українську.

“Моя мама 1948 року народження. Більшість свого життя вона прожила в Радянському Союзі. Їй зараз 75 років. Вона говорить зі мною переважно російською мовою. І намагатися перевчати мою маму в 75 років, робити зауваження, повчати, як жити, враховуючи те, що все своє життя вона віддала мені – я не буду. Я не маю права цього робити. З тими людьми, ось, наприклад, мої друзі стоять, актриса, шеф-редакторка з каналу, з ними спілкуюсь українською мовою”.

Соломка зауважив – якщо хтось починає з ним спілкуватися російською, то він переважно теж переходить на неї. У спілкуванні про мовне питання телеведучий згадав про своє особисте життя.

“В мене нещодавно було невзаємне кохання. І мені всі кажуть: забудь. А я кажу, покажіть де потрібно натиснути кнопку в голові, або ж на тілі, щоб забути. Ось чи є у вас кнопка забути російську мову? На яку кнопку треба натиснути водночас, щоб все суспільство раз і перейшло на українську. Це поступовий процес, процес еволюції, процес зростання і дорослішання нації. Тільки так це відбувається, поступово крок за кроком”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *