Огляд біржі Crypto com відгуки

Crypto.com – криптовалютна біржа з ​​підтримкою торгівлі, інвестицій, стейкінгу, гаманців, NFT та інших сервісів. Біржа пропонує понад 250 різних криптовалют, помірні комісії та знижки для власників її токена Crypto.com Coin (CRO). Екосистема Crypto.com зацікавить користувачів, які хочуть заробляти на своїх криптовалютних активах різними способами, крім торгівлі.

Данна біржа займає 18 місце у світовому рейтингу бірж за версією фахівців МОФТ. Про Crypto com відгуки залишають професійні трейдери та кажуть про багато переваг на фоні інших бірж.

Огляд біржі Crypto com
Огляд біржі Crypto com

Історія компанії

Crypto.com була заснована у 2016 році в Гонконгу. Нині біржа обслуговує понад 10 млн. клієнтів у 90 країнах.

Спочатку проект носив назву Monaco і провів ICO у 2017 році, зібравши $26,7 млн ​​шляхом продажу свого токена MCO. У 2018 році Monaco пройшов ребрендинг та отримав свою сьогоднішню назву. Тоді ж компанія оголосила про запуск власного блокчейну Crypto.com Chain із токеном CRO.

Наприкінці 2019 року Crypto.com запустили біржу для торгівлі криптовалютами та згодом представили такі продукти, як Crypto.com Pay, Crypto Earn та Crypto Credit.

У 2020 році компанія запустила некастодіальні послуги DeFi Wallet і DeFi Swap.

Переваги Crypto.com

  • Велика кількість підтримуваних криптовалют;
  • Конкурентоспроможні комісії;
  • Широкий список різноманітних продуктів.

Торгівля Crypto.com

Основною платформою Crypto.com є мобільний додаток, доступний для пристроїв під керуванням iOS та Android. Якщо вам доводилося торгувати на біржі з мобільного телефону, ви без проблем розберетеся в інтерфейсі Crypto.com.

Програма дозволяє швидко переглянути власний портфель та отримати доступ до популярних активів. У мобільному додатку Crypto.com є всі необхідні можливості, у тому числі торгівля, стейкінг, платежі та операції з карткою. Також всі ці функції доступні на веб-версії Crypto.com на комп’ютері через браузер.

Crypto.com використовує прості та зрозумілі інструменти побудови графіків, не перевантажуючи користувача зайвими даними. Крім того, на платформі є підтримка традиційних валют.

Висновок

Crypto.com – гарний вибір для тих, хто хоче торгувати різними криптовалютами та готовий тримати токен CRO для отримання більш вигідних умов. Насамперед біржа працює через мобільний додаток, але також доступна у веб-версії.

Під час торгівлі на біржі відчувається, що розробники роблять ставку на новачків у криптовалютному просторі. Crypto.com зазнала значних змін з моменту свого заснування у 2016 році і поступово дісталася топ-10 криптовалютних бірж за обсягами торгів. Якщо вам цікаві інші торгові платформи, рекомендуємо ознайомитись зі списком найкращих платформ у 2022 році.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *