Коли PayPal стягує комісію

Коли PayPal стягує комісію

Кожен сучасний бізнес, який хоче бути конкурентоспроможним в сфері електронної комерції, має працювати над інтеграцію з платіжними системами. Таким чином це дозволяє значно спростити оплату товару для клієнта, а значить збільшити кількість ваших покупців. Проблема полягає в тому, що такий сервіс як PayPal недоступний офіційно в нашій країні. Однак ви можете вигідно налаштувати вивід грошей з нього через компанію «Western Bid». Додаткова інформація про це доступна на її офіційному сайті: https://westernbid.com/paypal.

«Western Bid» – це компанія, яка не просто виконує роль посередника між платіжною системою PayPal та вашим магазином. Тут ви також можете розраховувати на низку додаткових переваг та послуг:

  • організацію доставки товарів по всьому світу через найбільші транспортні компанії зі знижкою до -80%;
  • захист інтересів клієнта під час диспутів в платіжній системі PayPal;
  • допомога у реєстрації компанії а США; 
  • послуги фулфілменту;
  • підключення магазинів до сервісів оплати;
  • розробка інтернет-магазинів та їх просування;
  • аналіз та просування магазинів на платформі Etsy та багато іншого.

Чому PayPal стягує комісію

Отже, що таке оплата через PayPal? Перш за все це транзакція, яка передбачає оплату від клієнта за товар або послугу. Фактично для проведення платежу через цю платіжну систему потрібно мати лише активний обліковий запис та банківську картку будь-якого банку. Відсутність будь-яких обмежень та високий рівень якості сервісу є тими причинами, через які PayPal став настільки популярним у всьому світі.

Зрозуміло, що платіжна система має отримувати певний прибуток для власників, а також для розширення бізнесу та підтримку власної діяльності. Саме тому компанія передбачила певний відсоток комісії на кожен платіж, який проводиться в межах системи. 

Якщо ви плануєте продавати свій товар в США чи в Європі, потрібно обов’язково передбачити витрати на комісію, щоб зрозуміти, наскільки конкурентоспроможним може бути ваша продукція в тому, що стосується її вартості.

Скільки PayPal бере за транзакцію

Оскільки PayPal офіційно не дії в Україні, напряму вивести платежі звідти ви не можете. Однак це можливо через сервіс компанії «Western Bid».

Варто також передбачити, що комісія для США та Європи відрізняється. В першому випадку вона складає 1,9% и 0,3$ за кожен платіж, а в другому – 2,9% и 0,3$.

Що стосується компанії «Western Bid». Вона виставляє 4% комісії на суму, яка сформувалась вже після того, як транзакція була проведена. Отже, після того як PayPal зняла свою комісію. 

Співпраця з «Western Bid» – це чудовий варіант, який допоможе вам уникнути труднощів під час реалізації товару в Європі та США. 4% комісії за таку можливість – це невелика ціна.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *