3 причини, чому варто задуматися про gap year – Экономика – Gap year – це доволі популярний тренд у США серед школярів, які тільки закінчили навчання. Ця пауза на рік потрібна аби відпочити та наповнитися силами перед вищою освітою

Що дає gap year молодим людям?

Існує багато причин для студента аби взяти gap year (рік відпочинку після закінчення навчання у школі) перш ніж почати навчання у ВНЗ. Переваги такого рішення не тільки зроблять вас кращим учнем, але й більш чіткою людиною. Нижченаведений список має на меті продемонструвати вам 4 причини, чому брати gap year – це не така й погана ідея.

1. Ви будете краще працювати у ВНЗ

Якщо ви візьмете gap year за рік до ВНЗ, ви зможете краще працювати, коли почнете навчання. Це пов’язано з багатьма причинами, але головний фактор полягає в тому, що відпустка у рік між закінченням середньої школи та початком ВНЗ змусить вас серйозно поставитися до своєї освіти. Ви побачите, як влаштований реальний світ на персональному досвіді, і зрозумієте цінність освіти. Після здачі усіх екзаменів для закінчення середньої школи, ви точно будете втомлені від усього, що пов’язано з освітою. Тому, gap year – це дуже важливий відпочинок перед величезною справою отримання вищої освіти.

2. Ви заведете нових друзів

Вміти заводити нових друзів у позанавчальній обстановці – це чудовий спосіб отримати друзів на все життя. Більшість людей, які подружилися з однокласниками, втрачають зв’язок з ними дуже швидко після закінчення навчання. Це тому, що дружба, утворена під час навчання, – це, як правило, дружба, заснована на певних обставинах. Gap year перед вступом до ВНЗ надасть вам можливість налагодити тривалі дружні стосунки, що справді ґрунтуються на вашій особистості та особистостях інших людей, а не лише на обставинах. Гарну дружбу важко знайти і її не варто недооцінювати. Ці дружні стосунки не тільки чудові завдяки їхньому соціальному аспекту, але вони також можуть стати потужними діловими контактами в майбутньому.

3. Ви зможете відчути що може запропонувати вам світ

Подорожування. Це можуть собі дозволити далеко не всі, як у фінансовому аспекті, так і у часовому. Багато людей починають працювати відразу після отримання вищої освіти. Це ще одна причин чому більшість людей не мають можливості побачити світ: люди просто не встигають знайти своє місце у цьому світі. Gap year до ВНЗ дає вам можливість подорожувати та побачити багато всього, що може запропонувати світ. З новими людьми, новими місцями та новою їжею у світі є багато чого, що потрібно відчути. Саме завдяки опції gap year, ви зможете побачити, пережити та відчути світ таким, який він є. Таким чином ви дізнаєтесь більше про себе і про те, як ви могли б змінити світ за допомогою своєї кар'єри.

Головне – не сидіти на місці

Gap year – це час відкривати для себе щось свіже та цікаве, робити щось абсолютно нове та розвиватися як особистість. Gap year однозначно позитивно вплине на вашу індивідуальність і після декількох пригод, нового досвіду та гарного відпочинку ви будете абсолютно готові почати навчання знову. Це вдасться вам особливо легко, якщо ви будете використовувати royalessays.co.uk. Цей сервіс допомагає студентам з академічною роботою, надаючи більше часу відкривати для себе світ вже з іншої сторони, а саме, з університетської.

Источник: www.segodnya.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *