Виняток із правил: матері, які зіпсували життя своїм зірковим дітям

Не просто так про материнську любов пишуться пісні, легенди та вірші. Історія знає чимало прикладів, коли турбота та підтримка матері творили чудеса. Однак бувають і зворотні ситуації. Деякі знаменитості на власному досвіді зрозуміли, як важка буває материнська рука, як ранить мамине слово, скільки болю може завдати людина, яку ти роками вважав найближчою. Через гроші, спрагу слави або просто з ревнощів.

Ненсі Доу

Багато жінок добровільно відмовляються від кар’єри заради сім’ї та дітей. Так вчинила і мати Дженніфер Еністон, яка подавала великі надії як актриса. Щоправда, вона регулярно звинувачувала своїх дітей у тому, що вони завадили її самореалізації, і постійно вказувала їм на їхні недоліки. Судячи зі слів зірки серіалу «Друзі», Ненсі критикувала її зовнішність, не соромлячись у виразах.

«Вона казала, що я товста і незграбна, що в мене надто глибоко посаджені очі та негарний рот», – розповідала голлівудська актриса.

Ненсі Доу. Фото: Getty Images

Ненсі Доу. Фото: Getty Images

Образа на дочку чи бажання заробити грошей на її гучному імені – досі невідомо, що саме підштовхнуло Доу до написання книги «Від матері та дочки – до друзів: мемуари». У творі розповідалося про дитинство та юність знаменитої актриси. Щойно книга з’явилася на прилавках, Дженніфер страшенно розлютилася і назвала свою матір «психічно ненормальною».

Еністон відчувала, що Доу зрадила її, і спробувала скоротити спілкування до мінімуму. Акторка навіть не запросила матір на своє весілля з Бредом Піттом. Втім, після розлучення з голлівудським секс-символом Дженніфер спробувала налагодити стосунки з Ненсі, але без успіху.

Коли стало відомо, що Доу вмирає від тяжкої хвороби, Еністон почала відвідувати матір і все ж таки змогла її пробачити. Голлівудська актриса сама повідомила про смерть матері 26 травня 2016 року.

Дженіфер Еністон. Фото: Getty Images

Дженіфер Еністон. Фото: Getty Images

Кенді Спеллінг

Взаємини Кенді з дочкою Торі різко погіршилися після смерті батька актриси, медіамагната Аарона Спеллінга. Яблуком розбрату між колись близькими жінками стали гроші. Як розповіла Торі журналістам, мати просто не повідомила її про смерть батька і привласнила собі практично всі його статки. З 600 мільйонів доларів зірка «Беверлі-Хіллз, 90210» отримала лише 800 тисяч.

Торі Спеллінг з матір'ю Кенді. Фото: Getty Images

Торі Спеллінг з матір’ю Кенді. Фото: Getty Images

Кенді спробувала виправдатися, заявивши, що її дочка може промотати мільйони батька за кілька місяців. Мало того, вдова медіамагната переконувала громадськість, що підтримує Торі матеріально. Акторка слова матері ніколи не підтверджувала, а її скрутне фінансове становище ніяк не змінилося.

Брук Мюллер

Діти Брук Мюллер ще не встигли стати зірками, але їхня мати псує життя не тільки їм, а й багатьом своїм близьким людям. У 2011 році акторка розлучилася з Чарлі Шином. Після цього психіка жінки дала тріщину. Перебуваючи матір’ю двох близнюків, актриса почала експериментувати із забороненими препаратами. А малюків Боба та Макса просто віддала іншій колишній дружині свого колишнього чоловіка Деніз Річардс.

Брук Мюллер та Чарлі Шин. Фото: Getty Images

Брук Мюллер та Чарлі Шин. Фото: Getty Images

Звісно, Мюллер намагалася боротися зі згубними залежностями, але довгий час просто змінювала реабілітаційні клініки, ніде надовго не затримуючись. А зараз американська поліція до того ж перевіряє причетність актриси до смерті зірки серіалу «Друзі» Меттью Перрі.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *