Жодного негативу: чому Чарльз III заборонив підлеглим критикувати Кейт Міддлтон

Останній рік для сімейства Віндзорів видався по-справжньому складним. Після смерті Її величності на престол вступив син королеви, Чарльз III. Але минуло зовсім небагато часу, як стало відомо, що глава вінценосного сімейства хворий на онкологічне захворювання.

Чарльз III не став приховувати цей факт, і діагноз монарха був озвучений на весь світ – це стало своєрідним жестом підтримки для всіх, хто бореться з тяжкими захворюваннями. А незабаром прийшло ще одне лихо – стало відомо, що проблеми зі здоров’ям почалися у Кейт Міддлтон.

Принцеса Уельська лягла до лікарні на планову операцію, під час якої виявилося, що у багатодітної мами теж онкологічне захворювання. Нині монарх та принцеса як ніколи близькі, вони підтримують один одного і разом борються за життя.

Кейт Міддлтон з синами та Чарльз III. Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон з синами та Чарльз III. Фото: Getty Images

Хворобу Кейт досі обговорюють у палаці, дуже багато всього спробували приховати від публіки, але Чарльз III рішуче став на захист невістки й поклав край чуткам. Королівський письменник Крістофер Андерсен розповів, що атмосфера у палаці змінилася.

«Ніхто краще за короля не розуміє, наскільки важкою може бути боротьба з раком – яких втрат це вимагає емоційно та фізично. Король ясно дав зрозуміти, що Кейт отримає все, що їй потрібне. Можливо, він рипів зубами, коли повернувся до своїх обов’язків, але він розуміє, що принцесі може знадобитися трохи більше часу, ніж йому», – цитує його слова Fox News.

Чарльз III. Фото: Getty Images

Чарльз III. Фото: Getty Images

Аналізуючи розповідь Андерсена, можна дійти невтішного висновку, що Кейт Міддлтон сильно страждала від домислів і чуток, саме тому вона не дає про себе знати.

«Усередині палацу та за його межами є ті, хто роками критикував Кейт до її діагнозу за те, що вона нібито не взяла на себе свою частку королівського тягаря. Вони дорікають їй за те, що вона не ходила на всі церемонії розрізання стрічок у рамках відкриття лікарень та меморіальних дощок, як, наприклад, покійна королева Єлизавета II чи принцеса Анна», – пояснює Андерсен.

З одного боку, людей обурювало те, що Кейт претендує на звання принцеси сердець, як колись Діана. З іншого, вона явно не збиралася жертвувати всім на шкоду своїх дітей і це теж було не до вподоби народу. Кейт піддавалася нападкам, поки королівська родина мовчала.

Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Тепер ситуація сильно змінилася – Чарльз тепер намагається допомогти невістці. Адже прийде час і Кейт Міддлтон разом із чоловіком принцом Вільямом стоятиме на чолі країни.

«Тепер король не терпить критики на адресу Кейт! Інші члени королівської сім’ї та придворні знають, що він може прочитати їм ”Акт про заворушення”, якщо вони наважаться вимовити негативне слово про Кейт. Чарльз також ясно дав зрозуміти, що всі мають утримуватися від розмов про те, коли і як його невістка повернеться до повноцінного робочого графіка», – розкрив Крістофер.

75-річний монарх вважає Кейт дуже хороброю, особливо його зворушив жест невістки, коли вона публічно на відео розповіла про свою хворобу.

Принцеса повідомляє про свою хворобу. Фото: Getty Images

Принцеса повідомляє про свою хворобу. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *