Гурт Крихітка випустив довгоочікуваний альбом Мегалюбов: коли та де його можна почути наживо

Київський інді-поп-рок гурт “Крихітка” презентував новий альбом “Мегалюбов”. Незмінною фронтвумен колективу є композиторка, співачка та журналістка Саша Кольцова. За її словами, одніа з головних місій гурту, як і інших творчих формацій в Україні – тлумачити світу нашу культуру. Це стає можливим і завдяки новому альбому, в який увійшли 11 треків.

Один з них – потужна пісня “Під весняним дощем”, що записана спільно з “Хейтспіч”. Авторкою тексту стала госпітальєрка та поетеса Олена Герасим’юк.

“Коли записали пісню, стало зрозуміло, що вона вийшла дуже хорошою. Нам захотілося, щоб якомога більше людей її почули. Текст пісні справді потужний. Я дуже рідко виконую пісні на чужі тексти, але тут була просто щаслива, що все органічно вдалося. Ми вирішили зробити кліп, тому що зараз всі все дивляться, а не слухають. У мене був хороший контакт з хлопцями з ЩЕ PRODUCTION, які робили нам кліп на пісню “Ланцюг”, і я їх запросила знову. Кажу: “Хлопці, нам потрібно щось просте й ефектне, у нас красиві люди в кадрі й пʼятихвилинна пісня, ми хочемо, щоб ці слова почули всі”. І вони зробили те, що зробили”, – розповіла Саша в ефірі шоу “Вікенд Нової Музики” на Радіо Промінь.

За словами Кольцової, спочатку гурт записав альбом, а потім буквально за два тижні Саша вирішила, що пісні “Під весняним дощем” в ньому бракуватиме.

“Вона настільки потужна. Мені здається, що “Під весняним дощем” сильно притягуватиме увагу від решти пісень. Але я дуже рада, що ми її зробили, що склалася неймовірна колаборація з “Хейтспіч”. Дмитро дуже потужно проявив себе в цій пісні як вокаліст, мені здається”.

Вже 24 травня гурт “Крихітка” наживо презентують свій новий альбом “Мегалюбов” в Києві. Музиканти відіграють концерт в клубі Atlas. Також прозвучать і вже добре відомі пісні гурту. Заявлена участь в концерті запрошених гостей. Проте їхні імена – поки що в секреті. Крім того, в рамках концерту на підтримку фонду Leleka Foundation відбудеться благодійний аукціон. Також гурт виступить 31 травня у Львові на !FESTrepublic і 1 червня в Тернополі (Nа поштi).

За словами Саші Кольцової, “Крихітка” – це про любов, стосунки та самовідданість. Тож альбом “Мегалюбов” повністю вписується у концепцію колективу. Але не потрібно думати, що реліз повністю зводиться до однієї теми. Насправді гурт записав чимало різних пісень. Наприклад, “Ланцюг” – це пісня про те, як ми тримаємося за інших людей. А ось що каже про пісню “Ялта” Саша Кольцова: “Вийшла історія про любов людини і міста. Вони роз’єднані, але мають знову бути разом”.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sasha Koltsova (@kashasaltsova)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *