Лютий політичний мазохізм: експерти в РФ не соромляться у висловлюваннях щодо Білгорода – Новини на KP.UA

Лютий політичний мазохізм: експерти в РФ не соромляться у висловлюваннях щодо Білгорода

Фото: Cкрін відео із соцмереж

Третій день білгородського трагіфарсу не приніс ясності, що це було і чим закінчилося. Міністерство оборони Росії відзвітувало, що 70 диверсантів убито, решта втекла, залишивши одяг і згорілі військові автомобілі. Куди саме втекли голі диверсанти на двох – у відомстві не уточнили. Як і забули розповісти про те, що під час зіткнень загинули 17 людей російських військових, із них 11 солдатів-строковиків. І загинули вони через «вогонь по своїх», що виник через плутанину та нескоординовані дії під час «видавлювання» ДРГ з території Росії. Про це акуратно шумлять у телеграм-каналах.

Також інсайдери популярного телеграм-каналу “Генерал СВР” повідомили, що факт загибелі терміновиків озвучили президенту РФ Путіну. Він дав розпорядження розібратися та попросив надати пропозиції щодо зміцнення кордонів у прикордонних з Україною областях, що «викликало нервовий сміх у кількох учасників наради».

Нібито кинуті “диверсантами” одяг та спорядження. Фото: скрін відео із соцмереж

«Мені б кудись в атаку»

У цей час Білгородську область почав зачищати від диверсантів генерал-полковник Лапін. Він же командувач угрупуванням військ Центр», він же автор «негативної перемоги» та відходу ЗС РФ з десяти міст Харківської області, він же ватажок поразки росіян під Ізюмом, Лиманом та Балаклією та командувач переправою через Сіверський Донецьк, під час якої втратив майже півтисячі військових та сто одиниць техніки. Генерала, звичайно, з посади командувача «Центру» після цього зняли та призначили начглавштабу сухопутних військ ЗС РФ. Тепер він вичавлює «диверсантів» із Білгородщини.

– Тепер у мене менше питань до того, що відбувається, – заявив Євген Пригожин, засновник ПВК «Вагнер», маючи на увазі, що Лапін і тут запоре все, що можна.