Збірна України показала офіційну форму для Євро-2024 від бренду Indposhiv

Фото: instagram.com/indposhiv_official

Збірна України з футболу презентувала офіційну форму для Євро-2024. Її для команди створив український бренд Indposhiv. Про це повідомляється на офіційній сторінці збірної в Instagram.

У цій формі гравці поїдуть на матчі чемпіонату. До комплекту увійшли легкий синій бомбер та біла футболка з логотипом Української асоціації футболу, а також світло-сірі штани класичного крою.

– Основний челендж полягав у максимально стислих термінах та відсутності мірок гравців. Тому довелося акумулювати увесь наш 15-річний досвід і створювати лекала розмірів, знаючи лише зріст та вагу. Також були і технічні побажання щодо тканини та крою. Ця форма має бути зручною і з тканини, яка мінімально зминається і в якій буде комфортно перебувати з огляду на сезон, – розповіла засновниця бренду Катерина Возіанова ексредактору ELLE & Harper’s Bazaar Роману Тимофєєву.

Україна зіграє перший матч на Євро-2024 проти Румунії вже сьогодні, 17 червня. Початок зустрічі – о 16:00 за київським часом. Поєдинок другого туру у групі Е відбудеться проти Словаччини у п’ятницю, 21 червня.

У цій формі гравці поїдуть на матчі чемпіонату. Фото: instagram.com/indposhiv_official

Форму було створено у стислий термін та з відсутністю мірок гравців Фото: instagram.com/indposhiv_official

Форму було створено у надзвичайно стислі терміни та з викликами через постійні перебої електроенергії у Києві. Фото: instagram.com/indposhiv_official

До комплекту увійшли синій бомбер та біла футболка з логотипом Української асоціації футболу, а також світло-сірі штани. Фото: instagram.com/indposhiv_official

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *