У фаворі Юлі та Насті: з ким одружуються гравці збірної України і що на думці у її головного холостяка

Фото: REUTERS

Чи впливає дружина на стан чоловіка-футболіста? А особливо на футболіста, який вирушає на Євро-2024 до Німеччини? З одного боку, футболісти – професіонали і мають викладатися на полі повністю, незалежно від зовнішніх чинників. Але, з іншого боку, чи буде на 100% надійний у воротах Андрій Лунін, якщо напередодні отримає прочухана від своєї Анастасії? І чи заб’є черговий гол Артем Довбик, посварившись через якусь дурницю зі своєю Юлією? Крути не верти, а успіх наших на Євро залежить і від їх коханих. Ми заглянули в сімейні альбоми футболістів і з’ясували, як у них справи на сімейному фронті.

Андрій Лунін знайшов дружину в інтернеті

Зі своєю майбутньою дружиною Анастасією Томазовою 25-річний голкіпер мадридського «Реала» познайомився у соцмережах 9 років тому. Настя на 4 роки старша за Андрія. Родом із Дніпра, де свого часу і відбулася їхня перша зустріч. За освітою архітектор, захоплюється дизайном. У грудні 2020 року футболіст зробив Насті пропозицію, а вже за дев’ять місяців вона подарувала йому сина, названого на честь батька Андрієм. Незворушний на вигляд Лунін любить робити дружині приємні сюрпризи. Може просто так на 14 лютого подарувати новенький автомобіль, а квітами балує кохану чи не щодня.

Анастасія – головна фанатка Андрія, не пропускає жодного матчу за його участю. Фото: інстаграм Анастасії Томазової

Ілля Забарний визначився з обраницею ще у 16 ​​років

Не по роках солідний і впевнений центральний захисник 21-річний Ілля Забарний почав вити своє сімейне гніздечко, ще коли йому не виповнилося і 16 років. А весілля пара зіграла минулого року. Обранка Іллі, Ангеліна, падчерка відомого українського шоумена та ведучого Андрія Джеджули. Її маму звуть Юлія Леус, вона блогер. За освітою Ангеліна філолог, у Києві займалася бізнесом у сфері модного одягу. Втім, після весілля вона перебралася до чоловіка в Англію. До речі, в Україні вона була активною фанаткою київського “Динамо”, де грав Ілля. За кого вболіває зараз? За збірну, звичайно!

Подружжя Забарних вільний час проводить у подорожах. Фото: інстаграм Іллі Забарного

Юхим Конопля у шлюбі з «колишньою» захисника «Динамо»

Один із найжиттєрадісніших гравців збірної та донецького «Шахтаря» 24-річний Юхим Конопля “свою половинку” знайшов зі скандалом. Його обраниця Анастасія Гладун до Юхима зустрічалася із захисником київського «Динамо» Денисом Поповим. Щось пішло не так, і розрив вийшов важким, аж до публічних взаємних образ. З Юхимом же союз склався, і пара сьогодні живе душа в душу.

Закохані розписалися 9 березня 2022 року, одразу після початку повномасштабного вторгнення. З цієї причини шлюб зареєстрували без пишних церемоній, навіть у РАГС прийшли у повсякденному одязі. А вже у грудні 2022-го у родині народилася донька, яка отримала оригінальне ім’я Анна-Аврора.

Доньку у родині Коноплі назвали оригінально – Анна-Аврора. Фото: інстаграм Анастасії Гладун

Георгій Судаков – під вінець через випробування борщем

Приблизно за таким же графіком іде життя і в родині колеги Коноплі з «Шахтаря» Георгія Судакова. Весілля зі своєю обраницею – корінною киянкою Лізою Передньою футболіст відгуляв у лютому 2022 року. Жартують, що перед цим поставив ультиматум: спочатку дівчина має навчитися готувати борщ.

У квітні 2023 року у них народилася дочка Мілана. Батьком Жора (як його називають у команді) став у 19 років (Лізі було 18). А зустрічатись вони почали, коли їй було 16, а йому – 17 років. Поки що молода мама займається виключно сімейними справами, але в майбутньому планує стати телеведучою, вступити до Київського університету культури на журналістику.

Георгій і зараз надсилає коханій квіти при першій нагоді. Фото: Інстаграм Єлизавети Судакової

Олександр Зінченко та поцілунок у прямому ефірі

А от у гравця лондонського «Арсеналу» 27-річного Олександра Зінченка на момент їхнього знайомства майбутня дружина Влада Седан вже була телеведучою. Та й у публічному просторі про їхні стосунки стало відомо після поцілунку у прямому ефірі під час післяматчевого інтерв’ю з командою Сербії у 2019 році. Це був справді яскравий перфоманс пари, що вже зустрічалася. Далі все пішло – як у гарній казці. Весілля у серпні 2020-го (приурочене до Дня незалежності України), народження доньки Єви у серпні 2021-го, а потім другої доньки Леї знову у серпні, вже 2023 року.

Влада Седан до знайомства з Олександром була популярною українською телеведучою. Фото: інстаграм Влади Зінченка

Тарас Степаненко розміняв другий десяток років сімейного щастя

34-річний «аксакал» та опора у прямому розумінні (недарма ж позиція його на полі – опорний півзахисник) збірної Тарас Степаненко. Він же приклад міцної та найголовніше – демографічно перспективної для країни сім’ї. У подружжя Тараса та Маргарити троє синів: Ярослав, Мирон та Святослав.

2024 року виповнилося 10 років їхньому офіційному шлюбу, хоча стосунки пари тривають набагато довше. Коли 2010 року Тарас перебирався із рідного Запоріжжя до Донецька, Маргарита приїхала вже разом із ним. Зараз родина футболіста тимчасово проживає в Іспанії, тож зустрічі з Тарасом відбуваються не так часто, як хотілося б. Але коли вони трапляються, то це справжнє свято для всіх. Маргарита, на відміну від більшості інших дружин футболістів, серйозно захоплюється кулінарією, навіть закінчила спеціальні курси. Своїми рецептами постійно ділиться у соцмережах.

У повному складі бути зараз трапляється не часто. І щоразу влаштовують свято. Фото: інстаграм Маргарити Степаненко

Артем Довбик із коханою зустрівся у школі

26-річний нападник іспанської «Жирони» та найкращий бомбардир Ла-Ліги минулого сезону з майбутньою дружиною Юлією познайомився ще у школі. Кажуть, навіть сиділи за однією партою. Але серйозні стосунки у них склалися пізніше, коли Артем уже грав за “Дніпро”, а Юлія навчалася у Києві. Пара оформила шлюб у 2020 році, у 2022-го у них народилася дочка Кіра.

Юлія намагається уникати публічності, принаймні у соцмережах вона не світиться. Довбики, по можливості, багато подорожують, а Артем увесь вільний час проводить із сім’єю. Юлія зізнається, що у футболі розуміє не все, але це не заважає налаштовувати чоловіка на ігри.

Юлія у футболі розуміє не все, але чоловіка завжди підтримує. Фото: ФБ Артема Довбика

Михайло Мудрик у пошуках гідної українки

Головний холостяк команди – гравець лондонського «Челсі » та ключовий півзахисник команди Реброва Михайло Мудрик поки що у пошуках. Фанати дивуються: як це так, 23-річний яскравий хлопець, який перебрався в Англію за рекордним 100-мільйонним контрактом, досі не підкорився жодній із численних спокусниць. Мало того, навіть присвячує забиті голи своєму коту!

Все просто, сам Мишко посилається на занадто велику завантаженість на тренуваннях і… на обмеженість вибору. Мовляв, потрапив до Англії і зрозумів, що треба шукати майбутню дружину серед українок, місцеві (при всій до них повазі) не підходять. Від себе порадимо: Мишко, придивись у Німеччині, там наших близько мільйона зараз, дивись і зустрінеш свою єдину!

Михайло Мудрик – головний холостяк команди. Фото: інстаграм Михайла Мудрика

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *