Де і коли дивитись матч Світоліної за вихід у фінал Вімблдону

Де і коли дивитись матч Світоліної за вихід у фінал Вімблдону

Фото: REUTERS/Toby Melville

Телеканал Setanta Sports і ТРЦ Gulliver у Києві безкоштовно покажуть матч Еліна Світоліна — Маркета Вондроушова у рамках півфіналу Вімблдону. Про це спортивна платформа та ТРЦ повідомили на своїх сторінках у Фейсбук.

– Сьогодні, 13 липня, о 15:30 на екрані ТРЦ Gulliver відбудеться пряма трансляція півфіналу Вімблдону за участі української тенісистки @elisvitolina. Приходьте на Спортивну площу, влаштовуйтеся зручніше і вболівайте за Еліну в матчі проти чеської тенісистки Маркети Вондроушової. Трансляція відбувається за підтримки @setantasportsua. Також гру можна подивитися у вільному доступі онлайн. За кожного унікального користувача платформа перерахує 10 гривень в фонд Світоліної, який сприяє розвитку молодих спортсменів, — йдеться у повідомленні.

Матч між українкою та чешкою почнеться 13 липня о 15:30 за київським часом. 28-річна Світоліна вдруге у карʼєрі вийшла у півфінал Вімблдону. У 2019 році вона поступилася румунці Сімоні Халеп, яка стала чемпіонкою турніру.

На літніх Олімпіаді-2020 в Токіо Маркета Вондроушова обіграла Світоліну у півфіналі та завоювала срібло. Світоліна стала бронзовою призеркою Ігор. Наразі Еліна Світоліна є 76-ю ракеткою світу, а 24-річна Вондроушова знаходиться 42 місці рейтингу WTA.

На Вімблдоні зазначають, що у разі перемоги Еліна Світоліна стане першою українською тенісисткою, яка вийде у фінал Вімблдона в одиночному розряді.

11 липня Світоліна перемогла у чвертьфіналі Вімблдона першу ракетку світу, 22-річну Ігу Свьонтек з Польщі.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *