Ухилист намагався втекти за кордон, перепливши Тису на надувному матраці

Фото: facebook.com/DPSUkraine

Українські прикордонники викрили чергову схему ухилянтів. Вони затримали чоловіка, який за 4 тисячі доларів отримав від її організаторів гідрокостюм, гумовий матрац і мав переплисти Тису, щоби потрапити на територію Угорщини. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

– Порушник планував дістатися до Угорщини на гумовому матраці. Щоб переплисти Тису, він також надів гідрокостюм. Двоє чоловіків, які його супроводжували, мали перевірити, чи є поблизу прикордонне вбрання. У цей час клієнт чекав на авто. Це має коштувати 4 000 доларів, – розповіли прикордонники.

Порушників виявили за 500 метрів від кордону прикордонники Мукачівського загону. У їхньому авто знайшли надувний матрац і насос. На порушників склали адмінпротокол, справу направлено до суду. Про дії “помічників” повідомлено Нацполіцію.

  • Раніше прикордонникивитягли з крижаної води чоловіка, який намагався подолати Дністер. Він намагався дістатися Молдови, щоб уникнути мобілізації.
  • Також прикордонники на Закарпатті затримали 22-річного мешканця Кривого Рогу, який намагався незаконно потрапити до Румунії через гірську ділянку кордону. Приховати намір незаконно потрапити за кордон чоловік намагався під виглядом прогулянки горами, а паспорт сховав у судочках із їжею.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *