Атака РФ на Київщину: є двоє постраждалих, серед них дитина – Новини на KP.UA

Атака РФ на Київщину: є двоє постраждалих, серед них дитина

Фото: t.me/pgo_gov_ua

Внаслідок масованої атаки дронами та ракетами по Київщині є травмовані серед цивільного населення. Люди постраждали через падіння уламків, повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

 – Внаслідок падіння уламків поранено дві людини, у тому числі дитину. Дорослий госпіталізований до лікарні та прооперований, загроз його життю немає. Крім того, через падіння уламків пошкоджено 5 приватних будинків. У 3 будинках пошкодження незначні – вибиті вікна, посічені фасади. У 2 – виникли пожежі, вони ліквідовані, – наголосили у КОВА.

Обстріл Київщини 2 червня. Фото: t.me/pgo_gov_ua

Також уламками пошкоджено декілька автівок і вікна в одному з офісних приміщень.  У 2 районах області – кілька займань трав’яної та лісової підстилки.

Наразі над усуненням наслідків атаки працюють відповідні служби.   

В Офісі Генпрокурора наголосили, що за фактом обстрілу розпочато розслідування. Так, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, в ніч на 2 червня 2023 року збройні сили РФ здійснили повітряну атаку ракетами і безпілотними літальними апаратами по населених пунктах області.

Обстріл Київщини 2 червня. Фото: t.me/pgo_gov_ua

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *