Зеленський: Війна повертається до символічних центрів Росії та її військових баз

Зеленський: Війна повертається до символічних центрів Росії та її військових баз

Фото: president.gov.ua

На 522-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну війна повертається на територію РФ. Про це Володимир Зеленський заявив під час свого традиційного вечірнього відеозвернення, яке записав у Івано-Франківську.

– Російська агресія зазнала банкрутства на полі бою. Сьогодні вже 522-й день, як триває так звана «спеціальна воєнна операція», яку російське керівництво розраховувало на тиждень-два. Україна стає міцнішою. Поступово війна повертається на територію Росії – до її символічних центрів і військових баз, і це неминучий, природний та абсолютно справедливий процес, — сказав президент України.

Водночас глава держави попередив жителів України про те, що, як і минулого року, так і цієї зими Росія ще може бити по українській енергетиці та по критичних об’єктах. 

Також Зеленський назвав хорошим та потужним цей день на фронті. Президент зазначив, що каже про Бахмутський та інші “дуже гарячі та болісні” напрямки на Донбасі: Авдіївку та Марʼїнку, а також, звісно, про південні напрямки. Особливо він відзначив сьогодні, 30 липня, спецпідрозділ «Артан» та 9-й департамент ГУР.

У ніч на 30 липня безпілотники атакували IQ-квартал у «Москва-Сіті», внаслідок чого був пошкоджений офіс Мінцифри. Також у будівлі знаходяться офіси Мінекономрозвитку, Мінпромторгу, Федерального агентства у справах національностей, Росакредитації та Росстандарта.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *