Михайла Кіпермана НАБУ оголосило у розшук

Фото: СБУ

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили у розшук колишнього чоловіка Віри Брежнєвої та бізнес-партнера Ігоря Коломойського Михайла Кіпермана. Про це повідомила пресслужба НАБУ.

– Розшукуються підозрювані у кримінальному провадженні № 5202200000000091 Кіпермана Михайло Юрійович, екс-директора департаменту “Укренерго” Дмитра Кондрашова та голови правління банку “Альянс” Юлію Фролову, – йдеться у повідомленні.

Кіперман підозрюється в ухиленні від податків та зловживанні службовим становищем, включаючи присвоєння та відмивання незаконно отриманого майна.

  • 19 січня НАБУ викликало на допит Михайла Кіпермана за підозрою в участі у схемі із заволодіння електроенергією ПрАТ «НЕК «Укренерго» на понад 716 млн. грн. та легалізації коштів.
  • 16 липня поліція Ізраїлюрозпочала кримінальне розслідування за фактом шахрайства. Серед підозрюваних – Ігор Коломойський, Михайло та Марія Кіпермани, Євген Геллер та Олександр Дубілет.
  • 2 червня СБУ оприлюднила схему розкрадання коштів у компанії “Укртатнафта”, в якій брав участь Михайло Кіперман, колишній член наглядової ради та партнер Ігоря Коломойського.

Фото: nabu.gov.ua

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *