Як поставити на місце неприємну людину, щоб це виглядало ввічливо: найкращі образи

Користувачі Reddit назвали найкращі образи, які насправді не звучать як образи. Виявилося, поставити на місце кривдника можна без нецензурної лексики, достатньо лише проявити дотепність, пише УНІАН.

Деякі варіанти вражають тим, наскільки тонко можна зачепити людину за найболючіше, при цьому не кажучи про це прямо. Як відзначили багато коментаторів, подібні образи вони використовують вкрай рідко, коли їм потрібно за себе постояти і не дати кривднику відчути свою перевагу.

Кращі образи, які призводять до сказу:

“Вражає, як тобі вдається залишатися такою впевненою” “Той факт, що у вашому житті залишилася хоч якась надія, є вашою найкращою якістю” “Боже, якби у мене була така впевненість у собі, яка потрібна тобі, щоб поводитися так” “Ви продовжуєте виправдовувати очікування” “Можливо, твоя низька самооцінка – всього лише здоровий глузд” “Важко вас недооцінювати” “Ти допомагаєш мені працювати над самоконтролем” “Я приділю вашій пропозиції усю увагу, яку вона заслуговує” “Є на ідиші: “Сподіваюся, хтось назве дитину на вашу честь”. Звучить красиво, поки не усвідомлюєш, що євреї не називають дітей іменами живих родичів” “Я сподіваюся, що решта вашого дня буде такою ж приємною, як і ви”

В цілому, користувачі вважають, що подібні образи дійсно допомагають впоратися під час непростих розмов з токсичними людьми. Однак багато хто резонно відзначив, що вкрай важливо не ставати агресором, а тому “нападати” на людей першими, навіть з такими образами, точно не варто.

Топ-новини зараз:

• Погода в останні весняні вихідні: що чекає на українців
• На кількох напрямках фронту за добу сталося 22 бойові сутички, – Генштаб
• Пенсії виростуть далеко не у всіх: хто 2023-го залишиться без підвищення
• Стати генсеком НАТО після Столтенберга: Politico назвало можливих наступників

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *