Філатов попередив жителів Дніпра, що його намагатимуться дискредитувати як мера

Фото: facebook Borys Filatov

Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що “перевертні в погонах” запустили дискредитаційну компанію зі знищення місцевого самоврядування. Він запевнив містян, що дасть пояснення по кожному обвинуваченню, яке проти нього збираються висунути. Відеозвернення до дніпрян Філатов опублікував у Фейсбуці.

– Усіх містян я хочу попередити — це триватиме і надалі. Причини мені невідомі. Будь-то вказівка, підготовка до виборів чи бажання нажитися на чужих здоров’ї та честі. Чи, можливо, це частина російського сценарію. Бо є ті хто воює на фронті, є ті хто допомагає, а є ті, хто ховається в тилу та робить все, щоб заблокувати допомогу нашим військовим. Міськрада Дніпра вже не може придбати ані дрони, ані РЕБи — через безкінечне цькування тих, хто цілодобово працює над життєвою спроможністю міст України, – заявив Філатов.

Філатов заявив, що проти міської влади збираються відкрити кримінальну справу через нібито махінації із закупівлею квадроциклів для армії.

– Але ми так само дамо всі пояснення. Бо ситуація проста й прозора. Тоді було оголошено тендер, де одна з компаній запропонувала найнижчу ціну. А за яку вартість вона сама це купувала — то нікого не цікавить. Кожен із придбаних квадроциклів зараз на фронті — допомагає хлопцям виконувати бойові завдання, – сказав Філатов.

Також Філатов сказав, що його заступника та товариша Михайла Лисенка “фактично вбили так звані правоохоронці — своїми безкінечним переслідуванням, обшуками та цькуванням”.

  • 6 жовтня помер колишній заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. Йому було 47 років. За словами Філатова, у Лисенка стався інфаркт на наступний день після чергового обшуку у нього вдома.
  • У червні 2023 року Лисенка тимчасово усунули з посади заступника міського голови і розпочали службове розслідування через неналежний стан укриттів в місті.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *