На Львівщині чоловік кидався з ножем на перехожих, є жертви

Фото: facebook.com/MVS.LVIV

У Червонограді на Львівщині чоловік кидався з ножем на людей. Зловмисник завдав ножових поранень незнайомій парі. В результаті жінка загинула, а чоловіка госпіталізували у тяжкому стані. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

– 27 вересня о 14.20 на проспекті Тараса Шевченка у Червонограді перехожий без видимої причини напав на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці та завдав їм численних ударів ножем. Надалі від отриманих поранень жінка померла в лікарні, чоловіка госпіталізовано і перебуває в реанімації, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, загиблими виявились 44-річна та 40-річна мешканці Закарпаття. Сам нападник з місця події втік, але вже наступного дня його затримали правоохоронці. Поліціянти встановили, що 34-річний місцевий житель раніше був засуджений за вбивство та інші злочини.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.15 “Закінчено замах на умисне вбивство двох осіб” та ч.2 ст.115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу. Наразі рецидивістові загрожує довічне позбавлення волі.

  • 10 вересня у Харкові 55-річній жінці повідомили про підозру в організації та підготовці навмисного замовного вбивства. За даними слідства, зловмисниця вирішила замовити вбивство свого колишнього чоловіка, щоб отримати у спадок його нерухомість.
  • 18 вересня у Святошинському районі Києва чоловік застрелив водія автомобіля, а потім забрав машину вбитого. Його затримали та взяли під варту.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *