Шоу про українську міфологію повертається: більше таємниць, більше містики

Шанувальники української міфології можуть радіти: на екрани повернулося улюблене шоу «Чарівний світ української міфології». Третій сезон обіцяє ще більше цікавих історій про стародавніх богів, незвичайних створінь та таємниці потойбіччя.

Шоу про українську міфологію повертається: більше таємниць, більше містики

Нове шоу складається з шести серій, у яких глядачі зможуть дізнатися про уявлення давніх українців, їхніх богів, містичні світи та магічні артефакти. Крім цього, творці поділяться порадами щодо книг, які допоможуть краще зануритися у цей чарівний світ.

Попередній сезон шоу зібрав понад мільйон переглядів на YouTube та Facebook, і цього року творці готують сюрприз для молодої аудиторії – короткі відео у форматі Reels на платформі TikTok. Окрім того, шоу вийде англійською мовою, що дозволить іноземним глядачам ближче познайомитися з українськими міфами та легендами.

Автором та ведучим шоу виступає письменник Нік Лисицький, з під пера якого цього року також вийшло епічне фентезі за мотивами української міфології “Кий і морозна орда”.

За словами автора, новий сезон розкриє ще більше захоплюючих історій про потойбічних духів та дивовижних істот, які були частиною української міфології протягом століть.

Проект «Чарівний світ UA», який існує з 2020 року, активно популяризує українську міфологію через різноманітні формати – від цифрових платформ до настільних ігор та освітніх вебінарів. Шоу «Чарівний світ української міфології» є частиною цієї ініціативи.

Третій сезон шоу «Чарівний світ української міфології» підготовлено за підтримки Українського культурного Фонду в межах конкурсної програми «Стипендія». Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів проекту, а його зміст не є офіційною позицією фонду.

Дізнатися більше про проект і переглянути серії можна за посиланням https://magicworld.com.ua/show/.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *