Росія вдарила по Запоріжжю: одна людина загинула, серед постраждалих двоє дітей

Фото: t.me/eto_zp

В нім на вівторок, 24 вересня, росіяни завдали удар по Запоріжжю. Внаслідок атаки загинула людина, ще чотири постраждали, повідомили голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров та пресслужба Нацполіції. 

За його словами, під ударом опинилися об’єкт критичної інфраструктури та житлова забудова. Зараз там працюють представники оперативних служб.

– Росіяни повторно вдарили по Запоріжжю і вбили людину. Ворог поцілив по обʼєкту критичної інфраструктури. Зайнялася пожежа, яку оперативно погасили. Росіяни ударили і по житловій забудові. Зруйновані щонайменше два приватні будинки, – наголосив Федоров.

Крім загиблої людини, є постраждалі. За даними “Суспільного”, загиблого звали Євгеном. В момент удару він спав у своєму будинку.  Як повідомили у поліції,  серед 4 поранених дві дитини. Правоохоронці наголосили, що тип боєприпасів, якими ворог вдарив по Запоріжжю та Запорізькому району, встановлюється.

Росіяни знову вбили цивільну людину. Фото: t.me/info_zp/80812

  • В ніч на 23 вересня російська армія вдарила по Запоріжжю КАБами.  Внаслідок удару постраждала 21 людина. 94-річна та 23-річна жінки перебували у лікарні з мінно-вибуховими травмами. 
  • 19 вересня Росія 161 раз обстріляла 12 населених пунктів Запорізької області. Через ворожі дії загинула 74-річна жінка, ще дві 67-річні жительки Запорізького району були поранені. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *