Зеленський у США побував на завод з виробництва снарядів для України і розписався на одному з них

Фото: x.com/ZelenskyyUa

Під час візиту у США президент України Володимир Зеленський побував на заводі в Пенсильванії, де виробляють артилерійські снаряди для Сил оборони України. Про це лідер України повідомив у соцмережі Х.

– Скрентон, Пенсильванія. Завод, що виробляє артилерійські снаряди. 155-й калібр. Зараз – для наших воїнів, які захищають не лише нашу державу, не лише Україну, – написав Зеленський.

За даними президента, завод збільшуватиме виробництво боєприпасів для України і висловив подяку всім працівникам заводу. Зеленський додав, що під час зустрічі були досягнуті домовленості про розширення співпраці між Пенсильванією та Запоріжжям.

– Саме на таких підприємствах відчувається, що демократичний світ дійсно може перемогти. Завдяки саме таким людям в Україні, в Америці, в усіх країнах-партнерах, які працюють заради того, щоб життя було захищене, – написав президент.

Він додав, що під час цього візиту лідерам-країн партнерів України буде презентовано План перемоги України. Також він буде презентований в Конгресі і обом кандидатам у президенти Сполучених Штатів. 

Фото Фото 23 Вересня07:31

  • 22 вересня Зеленський прибув до Нью-Йорка для участі в заходах в рамках тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН.
  • Раніше 22 вересня Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю The New Yorker перед своїм візитом до США, що якщо президент Джо Байден не підтримає план перемоги, то Україна продовжить жити за планом “Б”, і це дуже сумно. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *