Росія вдарила по Конотопу, у місті зникли вода і світло, один з постраждалих у комі

Фото: кадр з facebook.com/Semenikhin

В ніч на 12 вересня Росія  вдарила по Сумщині. Ворог атакував Конотоп. Внаслідок “прильотів” є руйнування та постраждалі, повідомив на своїй Facebook-сторінці міський голова Артем Семеніхін.

За його словами, ворог завдав удари по інфраструктурі та житловій забудові в центрі міста. Внаслідок атаки у місті зникли світло і вода. Пошкоджена велика кількість навчальних закладів. Через це дитячі садки працюватимуть в режимі чергових груп. Також пошкоджено будівлі (в основному вибиті вікна) у великої кількості лікувальних корпусів.  

Відомо щонайменше про двох постраждалих через атаку. Один з них в комі і критичному стані. Дані щодо кількості постраждалих уточнюються. 

Станом на 6 ранку водопостачання в місті тимчасово відновлено, проте Семеніхін закликав мешканців зробити запаси води, оскільки зранку його тимчасово зупинять. Місцева влада  заявила про організацію вивезення людей, чиї помешкання постраждали, в місця для тимчасового перебування.

Внаслідок ворожої атаки в місті також знищена трамвайна колія, то ж 12 вересня рух трамваїв в місті буде обмежено.

  • 19 березня Семеніхін заявляв, що у Конотопі є «любителі руського миру», які коригують обстріли міста російськими військовими. 
  • 20 лютого РФ вдарила по Конотопу дронами. Один з ворожих снарядів влучив у житловий будинок у Новослобідській громаді. Загинула сім’я  – мати та двоє синів, а також двоє їхніх дальніх родичок – бабуся й жінка, яка приїхала з іншого міста. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *