Таємний роман чи випадкова зустріч: Джонні Депп підігрів інтерес до свого особистого життя

61-річна зірка «Піратів Карибського моря» Джонні Депп перебуває у неофіційних стосунках із 28-річною моделлю російського походження, повідомляють інсайдери. Новину про роман також підтвердило видання The Daily Mail. Інформатори заявляють, що Юлія та Джонні знають одне одного вже кілька років і бачаться, коли трапляється така можливість.

Стосунки Деппа з молодою моделлю виникли через два роки після його гучного судового розгляду з колишньою дружиною Ембер Герд, в результаті якого акторові було присуджено понад 10 мільйонів доларів як компенсацію та штрафні санкції. Трансльований по телебаченню судовий позов 2022 року тривав 6 тижнів. Хоча Депп з розгромом виграв судовий процес у справі про наклеп проти своєї колишньої, суд визнав, що він несе відповідальність за висловлювання, зроблені його адвокатом Адамом Волдманом, у яких він назвав заяви Герд «містифікацією». Зрештою, присяжні присудили Ембер компенсацію у розмірі 2 мільйонів доларів, вона пішла з публічного поля, переїхавши до Іспанії з маленькою дочкою.

Ембер Герд та Джонні Депп. Фото: Getty Images

Ембер Герд та Джонні Депп. Фото: Getty Images

Про Юлію Власову відомо небагато, проте, крім того, що вона є моделлю, вона заснувала свою косметологічну студію в Празі. За інформацією ЗМІ, саме в Чехії зустрілися білява красуня та голлівудський актор. Очевидно, це сталося у серпні 2021 року на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах. Відомо, що більшу частину часу Юлія проводить у Великобританії, де зараз проживає Депп. Нещодавно пара була помічена під час вильоту з Лондона на вертолітному майданчику, проте ні Власова, ні Депп офіційно не підтверджують свої стосунки.

Юлія Власова. Фото: Instagram/im__iuliia,

Юлія Власова. Фото: Instagram/im__iuliia

Історія з детективом

Колишній приватний детектив, який на замовлення Герд збирав компромат на її ексчоловіка, 5 липня 2024 випустив книгу «Джонні Депп: Випадковий помічник». У ній 74-річний Пол Баррезі представив власне розслідування справи колишнього подружжя.

Детектив був найнятий командою Герд у липні 2019 року для збору інформації, яка могла бути корисною актрисі в суді – напередодні судових процесів про наклеп у Великобританії та США. Йому було наказано знайти свідчення, відео, фотографії, які підтвердять звинувачення Герд проти Деппа. Баррезі згадує, як опитав близько 100 людей перед судовим процесом та виявив, що більшість опитаних були на боці Джонні.

Обкладинка книги Пола Баррезі. Фото: x.com/paulbarresi1

Обкладинка книги Пола Баррезі. Фото: x.com/paulbarresi1

Він описав зірку «Піратів Карибського моря» як «джентльменського джентльмена» і людину «без кісток» – за словами Пола, Депп незламний, попри звинувачення, висунуті проти нього. Друзі Джонні розповіли Баррезі, що той «поважав і любив жінок» – на відміну від тверджень Герд, ніби він фізично і морально з них знущався. Модель та актриса Карре Отіс у розмові з детективом заявила, що звинувачення проти Деппа сміховинні. А Олівія Бараш, яка працювала у знаменитому голлівудському нічному клубі The Viper Room, яким Депп володів у 1990-х роках, сказала, що «у Джонні немає злого духу».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *