З’явилася друга зіркова підозрювана: справа про смерть Меттью Перрі обростає подробицями

Виконавець ролі Чендлера Бінга у культовому серіалі «Друзі» помер 28 жовтня 2023 року у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Меттью потонув у джакузі. У його крові виявили кетамін. Наразі у розслідуванні смерті артиста з’явилися нові обставини. У звіті поліції Лос-Анджелеса виявилася друга знаменита жінка, яка пов’язана із трагедією.

З поки що неназваною зіркою Перрі поєднувала спільна наркотична залежність. На допиті жінка запевнила, що зараз веде тверезий спосіб життя, проте джерела у правоохоронних органах називають її «ходячою аптекою». З’явилися фотодокази, які показують Перрі та його відому супутницю в кабінеті лікаря, який прописував акторові сильнодійний препарат.

«Ці двоє направляли один одного до своїх лікарів, щоб отримати кетамін, і часто розповідали один одному про свої бої із залежністю. Якби у федералів був хоч один із їхніх телефонів, особливо другої знаменитості, тому що вона не стирає свої текстові повідомлення – вони, ймовірно, виявили б розмови про наркотики в дусі “Як я можу отримати додаткову дозу”», – зазначив інсайдер.

Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Це вже друга знаменитість, яку пов’язують із загибеллю Меттью. Раніше слідчі вилучили телефон, ноутбук та інші гаджети у 46-річної моделі Брук Мюллер, колишньої дружини актора Чарлі Шина. Вона також страждала наркозалежністю і познайомилася з Перрі під час лікування в рехабі.

Поліцейські не стали поміщати Брук під варту, проте її кілька разів допитували, і вона висловила готовність співпрацювати зі слідством. Мюллер протягом багатьох років мала різні проблеми зі зловживанням психоактивними речовинами. У липні 2011 року вона пройшла програму реабілітації. Через два роки її дітей забрали з дому через підозри у вживанні наркотиків, після чого вона знову пройшла лікування, повідомляє InTouch.

Брук Мюллер та Чарлі Шин. Фото: Getty Images

Брук Мюллер та Чарлі Шин. Фото: Getty Images

Близький друг Дженніфер Еністон помер від гострого впливу кетаміну та утоплення, як показав розтин. При цьому в організмі актора була така сама кількість препарату, як у пацієнта лікарні під загальним наркозом. Меттью відкрито говорив про отримання інфузійної терапії кетаміном як лікування депресії. Але останній сеанс був за півтора тижня до його смерті, а препарат виводиться з організму лише за 3-4 години. Офіцери продовжують з’ясовувати, як і де Перрі отримав смертельну дозу.

Дженніфер Еністон і Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Дженніфер Еністон і Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *