Я обрезклий і полисілий: Джуд Лоу шкодує про свою зовнішність – фото

51-річний Джуд Лоу заявив, що в молоді роки не цінував своїх зовнішніх даних, а зараз, коли він уже не молодий, то персонажі красенів йому вже не доступні. Голлівудський актор давно заробив репутацію серцеїда і досяг світової популярності, зігравши безліч класично красивих персонажів. Номінант на «Оскар» зазначив, що зараз намагається не фокусуватися на привабливості персонажа.

Джуд Лоу прославився роллю чарівного плейбоя Дікі Грінліфа у 1999 році у фільмі «Талановитий містер Ріплі». У схожому амплуа з’явився у «Відпустці з обміну» та інших фільмах та серіалах. Однак остання роль Лоу в історичному фільмі «Зачинщик», змусила його відірватися від звичної привабливості, коли він перетворився на Генріха VIII.

«Мені приносить задоволення грати короля з відразливою зовнішністю замість своїх звичайних ролей. Насправді я ніколи не прагнув грати красенів, але були ролі, які вимагали привабливої енергії. Я намагався грати проти своєї зовнішності, коли мені було трохи за 20, і тепер, коли я обрезклий і полисілий, я шкодую, що робив це», – зазначив Джуд.

Намагався грати проти своєї зовнішності. Фото: Getty Images

Намагався грати проти своєї зовнішності. Фото: Getty Images

Номінант на премію «Оскар» з’явився в червневому номері журналу DuJour. Він заявив, що останнім часом брався за різні ролі, які не вимагали зовнішньої привабливості.

«Було приємно не включати цей механізм», – повідомив Лоу.

Не включати цей механізм. Фото: Getty Images

Не включати цей механізм. Фото: Getty Images

У новому фільмі актор грає разом з Алісією Вікандер, яка втілила на екрані Кетрін Парр, шосту та останню дружину британського монарха. Перші кадри показують артиста, який одягнений по-королівськи у хутряну шубу та капелюх з пір’ям, він у зрілому віці, у нього довга сива борода та глибокі зморшки.

У ролі короля Генріха VIII

У ролі короля Генріха VIII

Щоб досягти максимальної правдивості, Лоу втілив відразливі фізичні властивості Генрі, включаючи його великі розміри.

«Щоранку потрібно так багато часу, щоб одягнути цей важкий костюм, і я залишався в ньому до кінця дня. Я міг би репетирувати у джинсах та футболці, але потім з’явився у цьому вбранні й зрозумів, що всіх приголомшив», – цитує Daily Mail артиста.

Всіх приголомшив. Фото: Getty Images

Всіх приголомшив. Фото: Getty Images

Мало того, багатодітний батько навіть обзавівся смородом, яким був відомий Генріх VIII. Артист звернувся до жінки-парфумера й вона створила для нього особливий аромат, який жахав знімальну команду.

«Я прочитав кілька цікавих повідомлень про те, що запах Генріха відчувався за три кімнати. Його нога сильно гнила. Він мазав її рожевим маслом. Я подумав, що це вплине, якщо від мене буде жахливо пахнути. Вона якимось чином вигадала це надзвичайне поєднання крові, фекалій і поту. Коли я увійшов на знімальний майданчик, це було просто жахливо», – додав Лоу.

Жах знімальної групи. Фото: Getty Images

Жах знімальної групи. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *