Саніною незадоволені, але поки що не заважають: між рокерами гурту The Hardkiss пробігла чорна кішка

Напередодні розгорівся гучний скандал з фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною, яка виступає містами України з сольним туром. Деякі блогери, зокрема Роман Бутарлакін, закликали артистку бути щирою та відповісти на запитання фанатів. А деяких з них цікавить, чому гурт виступає в повному складі лише за кордоном і взагалі, подейкують, чоловіча частина The Hardkiss живе за кордоном. Зокрема, чоловік Саніної, Валерій Бебко (Вал), який є креативним продюсером та гітаристом гурту.

Втім за лаштунками одного з київських концертів Юлії в межах сольного туру Special Kiss київська журналістка Катя Сташко поспілкувалась з рокеркою і дещо дізналась. Про це Інформатор-Україна дізнався в “Шо по Шоу”, яке виходить на Люкс ФМ.

Прямої мови Сташко не надала ані в відео за лаштунками концерту, ані в аудіоформаті. Втім запевняє – Саніна розповіла багато чого цікавого, про що до цього ніколи в суспільство не виносили. Виявляється, чоловіча складова гурту (а Юлія в The Hardkiss єдина жінка) не дуже позитивно поставилися до її рішення поїхати у сольне турне.

“Коли я запитала, чи допомагають Юлі музиканти The Hardkiss у цьому турі, вона зізналася, що зараз у колективі непростий період, і ідея влаштувати сольний тур Україною хлопцям не дуже сподобалася. Як додала Саніна, “не заважають – і на цьому дякую”, – розповіла Катерина.

Цікавий факт – в гурту не має Instagram сторінки. Точніше, за назвою нібито є, але це особистий профайл Юлії Саніної. На Facebook все ж таки у The Hardkiss є окрема сторінка. 

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Julia Sanina (@the_hardkiss)

Зіркова уродженка Києва додала – після завершення туру в липні вирушить до сина, якого не бачила два місяці, а в середині серпня повернеться в Україну. Де саме живе син Саніної та Бебка – не розповіла. В мережі стверджують – чоловік Юлії живе в Іспанії. Це опосередковано підтверджує і те, що Вал підписаний в Instagram на деякі місцеві сторінки щодо надання різних послуг.

Попри розбіжності всередині гурту The Hardkiss вирушить до Північної Америки в рамках свого туру. Яка атмосфера пануватиме на концертах невідомо, бо в суспільстві все частіше ставлять питання: чому рокерів, які живуть за кордоном не критикують, а того ж Олега Винника (живе в Німеччині), чи Влада Яму – називають чи не зрадниками. До туру в Америці ще є час, аби розставити крапки над “і” та дати відверте інтерв’ю. Та чи погодяться на це учасники гурту The Hardkiss – невідомо. Принаймні натяків на чесну розмову вони не робили, чим ще більше привертають до себе увагу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *