Опра Вінфрі зірвала шоу своєї подруги: У неї все виходило з обох кінців

Опра Вінфрі на цьому тижні не змогла взяти участь у запланованому шоу своєї подруги Гейл Кінг – CBS Mornings. Всесвітньовідому телеведучу ушпиталили з гострим шлунковим розладом, пише PageSix.

“У неї була якась проблема зі шлунком – шлунковий грип – все виходило з обох кінців. Я не буду аж надто наочною. Само собою зрозуміло, що вона (Опра – прим. ред.) опинилася в лікарні зі зневодненням, довелося ставити крапельницю, це дуже серйозна річ”, – пояснила ведуча новин вчора вранці, 12 червня. 

Це потрапило в новини.

Це потрапило в новини.

Вона додала, що Вінфрі намагалася “зібратися з силами”, але зрештою не змогла цього зробити, як виявилось, через хворобу. Представник Вінфрі підтвердив, що за рекомендацією лікаря телеведучій поставили крапельницю через зневоднення. Наразі, за його словами, вона одужує. 

“Вона відпочиває і почувається все краще”, – уточнив прес-секретар. Він додав, що з Вінфрі “все буде добре” і що він сподівається, журналістка “не розсердиться” на нього за те, що він поділився цією пікантною подробицею.

70-річна Вінфрі мала представити письменника Девіда Вроблевскі, чия книга Familiaris є останнім вибором її однойменного книжкового клубу. Колишня ведуча культового однойменного ток-шоу захоплено писала про книгу в своєму Instagram. 

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oprah (@oprah)

Давній книголюб Вінфрі назвала книжку “надзвичайною подорожжю, яка блискуче переплітає історію, філософію, пригоди та містику, щоб дослідити сенс любові, дружби та справжньої мети нашого життя”.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oprah (@oprah)

Останнім часом Вінфрі часто з’являється в новинах, розповідаючи про свою вагу. Нещодавно вона вибачилася за свою роль у популяризації нездорового схуднення протягом багатьох років. Вона також розповіла про вживання Ozempic. Медійниця погодилася, що була непохитною учасницею цієї дієтичної культури і пропагувала її через власні платформи, онлайн-журнал і ток-шоу протягом 25 років. 

Вінфрі зізналася, що, зокрема, один момент наповнює її жалем. Одного разу вона вивізла в своєму шоу на ТБ візок із жиром, аби продемонстурвати, наскільки схудла після інтенсивного багатомісячного голодування на одній лише рідині.

“Той момент з візком жиру в шоу “Опри” – один з тих, про які я найбільше шкодую. Він дав зрозуміти, що морити себе голодом за допомогою рідкої дієти – це стандарт для людей, які дивляться шоу. І який насправді ні я, ні будь-хто інший не може витримати”, – резюмувала телеведуча.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *