А він не такий простий! Хто і чому заважає помиритися принцу Гаррі та Чарльзу III

Візит Гаррі до Великобританії покритий таємницею: досі не зрозуміло, чому опальний принц так і не зустрівся з Чарльзом III, попри те, що обидва дуже хотіли. За однією з версій, задню передачу увімкнув монарх, заявивши, що не може знайти час на сина. Інші інсайдери з палацу казали, що це герцог Сассекський відмовився переночувати у батька та ще й поставив йому жорсткий ультиматум. Де весь цей час був Вільям, невідомо.

Виявилося, що саме через цього сірого кардинала довгоочікуваного примирення не сталося. Про це Daily Telegraph розповіла журналістка Петронелла Ваятт, подруга королеви Камілли. Джерела з палацу, які виховували синів монарха, сказали їй, що головне зло зовсім не Гаррі.

«Існує громадська помилка про Вільяма та Гаррі. Саме Вільям був проблемною дитиною, і саме він заважає своєму батькові належним чином помиритися з Гаррі», – зазначила вона.

Вільям був проблемною дитиною. Фото: Getty Images

Вільям був проблемною дитиною. Фото: Getty Images

Ця версія має право існування. Відомо, що принци посварилися ще задовго до появи Меган Маркл у їхній родині. Гаррі завжди був цапом-відбувайлом і затаїв образу на брата після того, як той серйозно підставив молодшого. Тож недарма Вільям так уникає зустрічі з Гаррі.

Між братами непорозуміння є давно. Фото: Getty Images

Між братами непорозуміння є давно. Фото: Getty Images

І знову про Кейт Міддлтон

Нещодавно Букінгемський палац оголосив, що Чарльз III здійснить свою першу закордонну подорож після того, як у нього діагностували рак. Король вирушить у Курсель-сюр-Мер – французьку комуну на узбережжі Ла-Маншу.

6 червня 2024 року у нього намічено кілька заходів. Компанію в поїздці йому складуть дружина Камілла та принц Вільям. Кейт Міддлтон у королівській делегації не виявилося.

Чарльз та Камілла. Фото: Getty Images

Чарльз та Камілла. Фото: Getty Images

Цей факт знову змусив прихильників королівської родини засумніватися, чи справді стан здоров’я принцеси під контролем лікарів? Чи не стало їй гірше? Тут же з’явилися міркування із серії, що надто довго принцеса Уельська не з’являється на публіці. Особливо це дивно на тлі активності короля, який теж зовсім недавно розповів, що хворий на рак і проходить лікування.

У всій цій історії лише один факт трохи заспокоює користувачів – те, що принц Вільям готовий залишити дружину і поїхати за кордон, свідчить, що стан Кейт можна назвати стабільним.

Стан Кейт можна назвати стабільним. Фото: Getty Images

Стан Кейт можна назвати стабільним. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *