Не слухала його нові пісні: розрив з Монатіком довів дружину Толіча до психолога. Чи спілкуються вони зараз

Від початку своєї кар’єри співак Дмитро Монатік (MONATIK) співпрацював з піарницею Юлою (Юлія Яцечко, до весілля – Бойко). Втім у 2017 році близьким стосункам та робочим відносинам прийшов кінець. Дмитро пішов від Юли та забрав з собою провідного спеціаліста її піар-агенції – Христину Шоміну.

У новому інтерв’ю Славі Дьоміну на державному телеканалі “ДІМ”, Юла (заміжня з шоуменом Анатолієм Анатолічем) згадала про те, як пережила припинення співпраці з популярним артистом.

“Наш конфлікт він точно не стосується грошей. Мене ображало, коли писали, що Юла побудувала будинок, чи якісь ворота зробила, реально читала такі заголовки. Це була творчість, це був тандем. Коли артист починає набирати обороти, в нього завжди намальовуються люди, які починають радити, десь починають дружити, своє говорити. І в цьому я втратила момент, коли хтось нашепотів Димі, чи йому треба рости, чи він щось робить не так. Це я зараз розумію: це нормально, і що з цим робити. А саме – підписувати контракт”.

За словами Юли, в них з Дмитром не було контракту. “Любовний тандем в плані музики” – саме так дружина Анатоліча описала співпрацю з популярним виконавцем. 

Дмитро Монатік та Юлія Яцечко

Дмитро Монатік та Юлія Яцечко

“Коли ми розійшлися, я навіть не слухала його нові пісні. Скажу так: я слухала тільки старі пісні. Отак воно мене дуже чіпляло, і я була ображена. Вже хотіла заспокоїтись, а воно мені все одно не давало заспокоїтись. Я навіть пішла до психолога через три роки і сказала, що це мені реально заважає це жити. Я з ним поговорила і проридала, проревіла. Потім мене себе 300 разів стало шкода, ще якась така дурна”.

Але з Монатіком на зв’язок Юла тоді не вийшла. Все змінила повномасштабна війна і на контакт пішла саме колишня піарниця артиста.

“Я тобі відкрию такий секрет, що ми помирилися коли почалась повномасштабна війна. Ми списались. Я начитала йому велике голосове і сказала все. Оце все висловила: що я ображена, сказала, що була у психолога. Сказала прям все йому: що я тобі дуже це хотіла сказати все життя, щоб ти знав, що мене так це зачепило. Він мені теж начитав голосове. Ми якось так дуже поговорили в голосових. До Діми в мене є вдячність. Тому, що саме з ним я вийшла в топ-рівень. Ми з нуля взяли два рази “Артист року” на M1 Music Awards”.

Чи працює з чоловіком

За словами Юли, під час знайомства з Анатолічем (справжнє ім’я Анатолій Яцечко), і він, і вона вже були професіоналами у своїх сферах. Юла займалась піаром, а Анатолій вів шоу на радіо та заходи. Дружину шоумена ображають закиди, що вона, мовляв, зробила чоловіка відомим. 

“Рівноправно, наскільки я йому допомагала, настільки й він мені допомагав і робить це зараз. Контактами, вечірками, друзі приходять до нього, він мене перезнайомив з усіма. Плюс я йому допомагаю звісно зі своєї професійної точки. Зараз ми не працюємо разом, дуже сваримося. Він мене не слухає, а я його. Я кажу, що робити, а він сам знає, що робити. Скажу так – я беру участь тоді, коли він робить щось нове”. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *