Перетворити тілесні покарання на задоволення: секрети стрункості Демі Мур

Вже кілька років Демі Мур співпрацює з брендом пляжного одягу Andie та навіть розробила власну лінію купальників. Захоплення Мур не дивує фанатів, адже у своєму віці (акторці 61 рік) вона може похвалитися фігурою, якій позаздрить будь-яка студентка, і нерідко демонструє її у соцмережах. Так, кілька днів тому актриса відпочивала на пляжі з сім’єю, у тому числі трьома дочками від шлюбу з Брюсом Віллісом, 35-річною Румер, 32-річною Скаут та 30-річною Таллулою. До жінок приєдналася пара чоловіків – друзі сім’ї.

Демі приміряла купальник леопардового забарвлення, Таллула підібрала смугастий червоно-білий принт, Скаут – квіткове забарвлення, а Румер віддала перевагу базовому варіанту салатового відтінку. Ролік Демі супроводжувала композицією Елвіса Преслі Burning Love. Чимало прихильників Демі Мур запитали – як їй вдається у віці 60+ зберігати таку форму? Усьому цьому є пояснення.

З сім'єю та друзями на пляжі

З сім’єю та друзями на пляжі

Сувора дієта

Демі Мур уважно стежить, щоб не переїдати. Їсть вона не більше трьох разів на день і ніколи не перекушує, а між їдою п’є трав’яні чаї та воду без газу.

Корисні продукти

Мур наполягає, що важливо не тільки дотримуватися норм калорій, але й стежити за тим, щоб усі продукти були корисними. Наприклад, до списку головних табу актриси входять олія, вершки та майонез, а також солодощі та напівфабрикати. Вона намагається їсти багато фруктів, сирих овочів, ягід та зелені, пити соки та смузі, а також готувати поживні супи. У її раціон входять горіхи та насіння.

На дні народження бренду Dolce & Gabbana

На дні народження бренду Dolce & Gabbana

Баланс вітамінів та мінералів

Оскільки Демі Мур практично не їсть продукти тваринного походження, вона уважно стежить за тим, щоб кількість білків, вітамінів та мінералів у її організмі була збалансованою. Часто для того, щоб привести показники в норму, досить трохи змінити раціон, наприклад додати більше зелені, бобових або овочів.

З домашнім улюбленцем

З домашнім улюбленцем

Спорт

Демі Мур регулярно займається спортом, але, як каже вона сама, заради здоров’я, а не заради фігури. Саме тому вона рідко ходить до тренажерної зали, проте кілька разів на тиждень бігає, плаває, танцює та шукає гармонію з навколишнім світом на класах йоги.

Акторка любить плавати

Акторка любить плавати

Жодної самокритики

Актриса зізнається, що у минулому ненавидіти себе її змушували навіть найменші кар’єрні промахи. Якщо раптом зірка втрачала роль, вона відразу починала називати себе «безталанною потворою» і могла місяцями перебувати у пригніченому стані.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *