Соло курс кленбутеролу: дозування і курс прийому

Соло курс кленбутеролу: дозування і курс прийому

Здебільшого кленбутерол призначають для просушування і схуднення спортсмена. Його можна застосовувати як самостійно, так і в комплексі. Під час курсу необхідно вживати протеїн, амінокислоти та дотримуватися правильного харчування.

Готуємося до проходження курсу

Ця речовина входить до складу препарату Кленогед, який можна придбати на https://steroidshopua.com/uk/product/369/ для проходження курсу соло. В основному він триває 14 днів, довше буде неефективно.

Перед вживанням потрібно пройти консультацію у лікаря та ознайомитися з переліком протипоказань. У разі появи неприємних симптомів можуть знадобитися додаткові дослідження.

Варіанти дозувань для чоловіків і жінок

Чоловіча добова доза становить від 120 мкг до 140 мкг, а жіноча – від 80 мкг до 100 мкг, але таку кількість не приймають одразу. Щодня поступово збільшується обсяг препарату. 

Класична схема прийому по днях: 1 – 20 мкг, 2 – 40 мкг, 3 – 60 мкг, 4 – 80 мкг, 5 – 100 мкг, з 6 по 12 – 120 мкг; далі йде спад: 13 – 80 мкг і 14 – 40 мкг, перерва. Будь-які зміни визначає лікар.

Якщо призначають підвищену дозу (тільки за приписом лікаря і за гострою необхідністю), то загальну масу розділяють на два прийоми на добу. Зрозуміло, жінкам призначається зменшена доза – приблизно на 20 мкг, ніж чоловікам.

Особливості проходження курсу

Вживати препарат найкраще натщесерце (за 30 хвилин до сніданку), поки не дійдете до дози у 80 мкм включно, після кількість ділять на дві рівні частини. Одну приймають вранці, а другу – за 30 хвилин до обіду.

Спочатку проходять класичний двотижневий курс, після нього йде перерва, під час якої обов’язково приймають кетотифен, і знову повторюють 2 тижні. Без використання кетотифену перерва буде значно довшою й ефективність кленбутеролу помітно знизиться.

Незважаючи на безпечність речовини і те, що вона є адреноміметиком, її не можна поєднувати з алкогольними напоями, оскільки це може викликати побічні реакції. Також препарат заборонений дітям і неповнолітнім, за винятком медичних приписів.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *