РФ за добу 99 разів атакувала Запорізьку область

РФ за добу 99 разів атакувала Запорізьку область, є загиблі

Фото: t.me/zoda_gov_ua

РФ не припиняє обстрілювати Запорізьку область. Протягом останньої доби ворог здійснив 99 ударів по 24 населених пунктах регіону, повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

За його даними, 7 ворожих БПЛА атакували Гуляйполе, Залізничне, Червоне, Чарівне, Новодарівку та Малі Щербаки. 5 ударів з РСЗВ прийшлися по Новодарівці, Степногірську, Кам’янському й Павлівці, 3 ракетні удари – по Степному, а також авіаційний удар по П’ятихатках.

Також протягом доби військові РФ 83 рази з артилерії обстріляли територію Гуляйполя, Залізничного, Новоандріївки, Оріхова, Новодарівки, Малинівки, Левадного, Малої Токмачки, Чарівного, Червоного, Ольгівського, Верхньої Терси, Білогір’я, Степногірська, Кам’янського, Малих Щербаків, П’ятихаток, Лобкового, Степового й Плавнів.

Удар по Степному. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Внаслідок ракетного удару по Степному загинув 77-річний чоловік та 70-річна жінка. Ще одну жінку 64 років доставлено в лікувальну установу, їй надається необхідна допомога. Надійшло 15 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

В ніч на 14 серпня РФ також масовано атакувала Одещину, направивши на регіон 15 БПЛА та 8 ракет. Постраждали три людини. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *