Українці – серед найкращих на водних змаганнях у Японії

Українці – серед найкращих на водних змаганнях у Японії

Фото: Національний олімпійський комітет

На чемпіонаті світу з водних видів спорту у Фукуоці (Японія) збірна України з артистичного плавання у фіналі вільної програми здобула бронзові нагороди.

– Наші українські русалки отримали від суддів оцінку 256.2415 балів! Нашу команду представляли Владислава Алексєєва, Марина Алексєєва, Марта Федіна, Вероніка Гришко, Дар’я Моршинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна, Валерія Тищенко, – йдеться у повідомленні Національного олімпійського комітету України.

Олексій Середа проходить у фінал ЧС зі стрибків із 10-метрової вежі та завойовує олімпійську ліцензію. Фото: Національний олімпійський комітет

Крім того, у фінал особистих змагань зі стрибків у воду з 10-метрової вежі пробився українець Олексій Середа. Набравши 418.15 бала, спортсмен потрапив у топ-13, що дозволило йому завоювати ліцензію на Олімпійські ігри в Парижі влітку 2024 року.

А на початку цього тижня Олексій Середа у парі з Кирилом Болюхом знову порадував українців. У синхронних стрибках із 10-метрової вишки хлопці здобули срібні нагороди.

Кирило Болюх та Олексій Середа – срібні призери ЧС зі стрибків у воду та володарі олімпійської ліцензії. Фото: Національний олімпійський комітет

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *