Марміти других страв із нержавіючої сталі

Марміти других страв із нержавіючої сталі
Марміти других страв із нержавіючої сталі

Марміти других страв з нержавійки в https://dsto.com.ua/ – це спеціальний виріб з нержавіючої сталі, який використовується для того, щоб другі страви не остигали після приготування. Такі вироби використовуються в кафе, ресторанах, їдальнях та інших закладах громадського харчування. Такі сучасні пристрої виробляються з екологічно чистих і безпечних для людського здоров’я матеріалів, які допомагають підтримувати необхідну температуру, але водночас мають бути надійними та довговічними.

Якими перевагами володіють такі пристрої

Усі найпросунутіші ресторани і готельні оператори давно оцінили переваги використання таких пристроїв. Але в звичайнісіньких точках громадського харчування марміт ще в новинку. Варто перерахувати основні переваги використання марміту других страв:

  • Приготовані на кухні другі страви довго залишаються свіжими і не потребують розігріву перед подачею на стіл. Ніщо не зіпсує смак других страв.
  • Такий пристрій істотно спрощує нелегку працю кухарів, даючи їм змогу відразу готувати велику кількість різноманітних других страв. Подаються другі страви одразу в гарячому стані, що чудово для відвідувачів кафе чи ресторанів.
  • Клієнти заощаджують час під час відвідування точки громадського харчування – другі страви вже давно розігріті й потрібно тільки подати їх на стіл.
  • Вартість такого виробу з нержавіючої сталі цілком демократична. Також такий пристрій економить електричну енергію і газ, які необхідні для приготування другої страви.
  • Марміти прості в обсаджуванні та експлуатації.

Зручність використання марміту

Температура другої страви має бути не нижчою за 65° C і їх не рекомендується тримати в розігрітому стані понад три години. У таких випадках зручно скористатися мармітом других страв, який вирізняється зручністю експлуатації, а високоякісна нержавіюча сталь дає змогу збирати марміт за лічені хвилини.

Їжа, яка була поміщена в такий пристрій, зберігає свою температуру, а також зберігає свій первісний гарний вигляд. Наприклад, хрустка скоринка на відбивній або на смаженій рибі збережеться, і друга страва матиме привабливий вигляд в очах клієнта.

Джерелом тепла в пристрої слугує газ або електрика, а спосіб нагріву може бути сухий нагрів, нагрів на парі або нагрів водою (заснований на принципі водяної бані).

Марміти других страв з нержавійки в https://dsto.com.ua/ – це чудовий засіб для того, щоб зберегти другі страви в розігрітому стані тривалий час.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *