Українка Калініна знялася з фіналу WTA у Римі через травму ноги – Новини на KP.UA

Українка Калініна знялася з фіналу WTA у Римі через травму ноги

Українська тенісистка Ангеліна Калініна достроково завершила участь у турнірі WTA 1000 у Римі. Спортсменка знялася з фінального поєдинку через травму ноги. Про це повідомляє “24 канал”.

Фінальний поєдинок Ангелини Калініної із суперницею з Казахстану Оленою Рибакіною тривав трохи понад годину. Спочатку українка виграла два поспіль гейми, встановивши рахунок 0:2 на свою користь, але в процесі гри Рибакіна не лише зуміла нівелювати перевагу Калініної, а й у сьомому геймі вперше вийшла вперед із рахунком 4:3.

У напруженому восьмому геймі на своїй подачі Калініна зуміла зрівняти рахунок та додати до свого активу 4:4. Потім Рибакіна з двома брейками знову вийшла вперед із рахунком 5:4. У десятому геймі українська тенісистка віддала розіграші на своїй подачі, і в результаті перший сет виграла Рибакіна з рахунком 6:4.

У другому сеті тенісистки зіграли лише один стартовий гейм. Рибакіна взяла свою подачу і залишилася попереду. Проте зустріч не продовжилась. Калініна взяла медичний тайм-аут, але змогла продовжити боротьбу.

Ангеліна Калініна була змушена відмовитися від заповітного фіналу через травму лівої ноги, яка завадила їй грати ще в першому сеті. Таким чином Олена Рибакіна стала переможницею основного турніру серії WTA 1000 в італійському Римі.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *