Росіяни скинули авіабомби на Торецьк: один загиблий, 8 поранених – Новини на KP.UA

Росіяни скинули авіабомби на Торецьк: один загиблий, 8 поранених

Фото: facebook.com/don.gp.gov.ua.

Російські окупанти скинули авіабомби ФАБ-250 на Торецьк на Донеччині. Зокрема, під час удару по місцевій АЗС працівник заправки загинув, щонайменше 8 людей поранено. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

– 29 травня близько 11:30 війська РФ ще раз обстріляли м. Торецьк, застосувавши, ймовірно, ФАБ-250. Одна з авіабомб потрапила місцевою автозаправною станцією, внаслідок чого загинув 28-річний робітник. Крім того, за попередніми даними, отримали поранення різного ступеня тяжкості 8 цивільних осіб: 6 жінок та 2 чоловіки, – розповіли правоохоронці.

Крім того, друга бомба впала на адміністративну будівлю. Від вибуху зазнав тілесних ушкоджень місцевий житель. Також пошкоджено приміщення АЗС, банку, навчального закладу та автомобільного транспорту. Наразі на місцях працюють рятувальники та правоохоронці. Остаточна кількість жертв встановлюється, зазначили в Офісі генпрокурора.

Росіяни скинули авіабомби на Торецьк. facebook.com/don.gp.gov.ua.

Росіяни скинули авіабомби на Торецьк. facebook.com/don.gp.gov.ua.

Раніше російська армія скинула бомбу ФАБ-250 у смт Нью-Йорк Бахмутського району Донецької області. Раніше отримав місцевий мешканець.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *