На Черкащині поховали нацгвардійця, якого збив насмерть суддя – Новини на KP.UA

На Черкащині поховали нацгвардійця, якого збив насмерть суддя

Фото: Оксана Швед/suspilne.media

У Тальному Черкаській області відбувається прощання з військовослужбовцем Національної гвардії Вадимом Бондаренком, якого насмерть збив суддя Олексій Тандир. Про це пише ” Суспільне “.

Як зазначено в повідомленні, прощання з бійцем відбулося в його будинку – труна із загиблим була накрита прапором України. За даними видання, попрощатися з 22-річним військовим прийшли кількасот людей. Містяни мовчки кладуть квіти на прапор. Згодом прощальна церемонія перемістилася на центральну площу міста. Труну зустрічали навколішки. Асфальт був вистелений півонією та ірисами.

– Він ходив до патрульно-постової служби, стояв на блокпостах. Я один із перших був на місці події, все бачив. Як зараз це бачу, це жахливі емоції, що збив його під впливом алкоголю, у машині була пляшка віскі, втекти не намагався, але потім казав, що він не був за кермом, що водій втік, але з ним усе було добре. Його автомобіль рухався на дуже великій швидкості, попри те, що попереду був блокпост та стояли попереджувальні знаки, – розповів заступник командира підрозділу, в якому служив Вадим, майор Валерій Купін.

Після церемонії прощання нацгвардійця поховали на місцевому цвинтарі. У загиблого залишилися дружина та троє дітей.

Аварія сталася на блокпості в ніч проти 26 травня на в’їзді до Києва з боку Житомира. Нацгвардієць вийшов на дорогу встановити інженерні загородження – у цей момент на швидкості до нього влетів автомобіль Lexus. ВІД отриманих травм боєць помер на місці. За кермом легковика перебував суддя Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир. За рішенням суду він зараз перебуває під вартою.

Фото Фото 28 Травня14:46

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *