Так званий парламент Криму заявив, що націоналізував квартиру Зеленської – Новини на KP.UA

«Парламент» Криму “націоналізував” квартиру Олени Зеленської у Ялті

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

У Криму “націоналізували” квартиру першої леді України Олени Зеленської. Про це заявили призначені Росією так званий “глава республіки” Сергій Аксьонов та “голова парламенту” Володимир Константинов.

Аксьонов повідомив у своєму телеграм-каналі, що йдеться про квартиру Олени Зеленської в Ялті. Константинов заявив, що квартиру в Лівадії виставлять на аукціон, а гроші віддадуть російським “бійцям”.

За його словами, “парламент” одноголосно проголосував за “націоналізацію” активів українських “олігархів” та політиків. У своєму телеграм-каналі він написав, що у власність “республіки” також перейде будівля Меджлісу в Сімферополі.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров зазначив у своєму фейсбуці, що йдеться про двоповерхову будівлю по вул. Шмідта, 2, що знаходиться у власності благодійної організації «Фонд “Крим”. У ньому розміщувався офіс Меджлісу, дирекція фонду та редакція кримськотатарської газети “Авдет”.

– Вказана будівля була незаконно захоплена російськими окупаційними каральними органами у вересні 2014 року. З цього часу будинок був заарештований та недоступний для його власника, внаслідок чого поступово руйнувався без належного нагляду. Російських окупантів не зупинило і те, що в даний час позов Благодійної організації “Фонд “Крим”” про незаконний арешт будівлі, що належить йому, і про перешкоди з її використання власником, комуніційований Європейським судом з прав людини і чекає свого розгляду по суті, – заявив він.

У 2019 році Володимир Зеленський як переможець президентських виборів в Україні задекларував нерухомість у Лівадії (Велика Ялта). Квартира з паркувальним місцем біля моря навпроти Лівадійського палацу належить Олені Зеленській з квітня 2013 року. Вона розташована в елітному житловому комплексі «Імператор» за однією адресою з Лівадійським палацом.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *