Буданов анонсував відповідь Росії на атаку Києва балістичними ракетами – Новини на KP.UA

Буданов пообіцяв Росії швидку відповідь на атаку Києва балістичними ракетами

Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У Міністерстві оборони України прокоментували атаку Києва балістичними ракетами типу «Іскандер». Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов записав відеозвернення. Він заявив, що це була спроба залякати Україну, та пообіцяв відповідь.

– Усі ті, хто в Росії дотепер вірили, вірять чи, може, й мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу. Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать, – сказав Буданов.

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр назвала атаку частиною психологічної війни Росії. Вона зазначила, що паралельно з ракетною атакою за пару годин до пуску почалась чергова дискредитація військово-політичного керівництва України.

– Приміром, запускати ракети по цивільних об’єктах в центрі Києва – це зброя, яка використовується з психологічною метою. Насамперед щоб залякати. Київ для українців – не просто столиця, а символ незламності та опору. Тому вдарити по Києву для ворога – це показати вразливість нашого символа стійкості, – написала Маляр у своєму телеграм-каналі.

Удень 29 травня Київ було атаковано 11 балістичними ракетами “Іскандер-М” та крилатими ракетами “Іскандер-К”. Всі вони збиті, але уламки впали у кількох районах столиці. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *